Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sety GameMastera Co i jak ? :( Pomocy .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc tak posiadam GM'a na jednym z serverów Dedykowanych, i teraz chciałbym się zapytać jak każdy wie GA servera sprawdza swoich członków Team czy z nikim nie handluje, nie daje komuś lev itp.. Na koncie jest tylko 1 postać (GM).

Chciałem się zapytać np. jeśli założę 2 postać na tym samym koncie tam nie będzie już GM, jeśli np. NA GM wpisałbym Komendę na Zatruty Miecz i jeśli włożyłbym go do Dozo, a potem relognoł na 2 postać (nowa założona na tym samym koncie co jest GM) to on będzie widział to, że ja np. włożyłem trute do dozo ? . A potem np. z tamtej postaci wymienił ją za jakieś inne itemki z innymi Graczy/ GA/ GM'ów

Z góry dzięki .

Ps. Chodzi o Sety .

79729806269447766268.png
Opublikowano

dziwi mnie to za dostaleś adma na dedyku,skoro chcesz rozdawac itemy ... nie odpowiem na pyt bo może ja bd grał na tym serwie na którym masz gm i nie chce takiej sytuacji.

90212122594333969576.png

Opublikowano

Nie nie nie o to chodzi, że rozdawać itemki . Chciałem wiedzieć ponieważ ja jestem GA, a różne sytuacje mogą być z moimi (Nowymi) członkami Team . Chciałem się dowiedzieć czy mają jakąś inną możliwość, że nie mogę zobaczyć w Setach .

79729806269447766268.png
Opublikowano

Pewnie ze da rade to sprawdzic kazdy item ma swoje id jesli stworzysz item komenda automatycznie zostawiasz slad w logach. Item ktory stworzysz ma przypisane ID po ktorym mozna namierzyc na jakim koncie/postaci sie znajduje.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...