Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorpay SM

K E T R A B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1Mam pytanie czy korzysta ktos jeszczez z tego sponsorpay ?

2 ile potraficie wyciagnac dziennie na tym SM ?

3 Lepiej na ttym robic reklamy czy istnieje jeszcze cos w tym stylu ktore dziala! ?

4 Kazda reklame potraficie uzupelnic ? Jak tak to moze ktos mi dac jakis przylad ?

Bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi na te pytania ;)

Poki co najwiecej z jednej reklamy wycisnolem 23 SM ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Tak, wiele osób ;) (poczytaj inne TuT'y o tym)

2. Nie próbowałem ale to co inni pisali to ~200 (?)

3. Tja, Formularze ^^

4. Niektórych się nie da ;)

34127134971236946388.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

Chodziło mu o wypełnianie ankiet zamiast rejestrowanie się

Opublikowano

^UP Dzieki ;)

Dzis niemoglem nic zarobic ;/ ani jedna SM nie doszla a wczoraj tylko 3 ;/ Moze mi ktos napisac w tym temacie

1 ktore reklamy dawaja SM ? tzn ktore sie oplaca robic ;D

2 czy np jak wypelnie reklame dzis to za jaki czas beda ja mogl wypelnic ponowanie aby otrzymac SM ? Bo one nieznikaja z listy ;) Tzn co jaki czas to mam wypelniac ;) ( napewno wiecie o co mi chodzi )

Moglby mi ktos wkleic Tu liste dzialajacych reklam ? Albo jakiegos screna z czego wam dobyly SM ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1 ktore reklamy dawaja SM ? tzn ktore sie oplaca robic ;D Wszystkie, tylko trzeba prawidłowo wypełniać.

2 czy np jak wypelnie reklame dzis to za jaki czas beda ja mogl wypelnic ponowanie aby otrzymac SM ? Bo one nieznikaja z listy ;) Tzn co jaki czas to mam wypelniac ;) ( napewno wiecie o co mi chodzi )Te co wykonałeś to znikają i pojawiają się nowe.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

i ostatnie moje pytanie czy jak robie reklamy na jednym koncie i dochodza mi za nie SM To jak bede robil na 2 koncie to bede mial te same co poprzednio na innym loginie ? Czy to od tego IP zalezy ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...