Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić klienta i edycja strony reje

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Siema ja mam swojego priva na hamachi mi tam chodzi strona reje chodzi kolega mój juz wbil i zrobil sobie konto tylko mamy pewien problem nie wiem jak mu wyslac klienta czy tam cos innego bo nie wiemy jak zrobic aby on wbił czy mam mu wysłac metka z roku 2008 wraz ze spolszczeniem czy jak??

Ja prosze aby ktos mi doradził.

A i przy okazji mam stronke reje itd tylko chce ja edytować graficznie jakim programem to zrobić??

Opublikowano

1. Jeśli edytowałeś klienta, dodawałeś nowe mobki, mapy itp to mu wyślij. Upnij to gdzieś na megaupload, rapidshare lub gdzieś indziej wraz z spolszczeniem. Jeśli mieszkacie blisko siebie to zawsze można na pendrive przenieść klienta z spolszczeniem

2. Do edycji grafiki GIMP, Photoshop polecam

Gość Lord Loginus
Opublikowano

a dokładniej o tym kliencie?

EDIT@@@@@@@@@@@

I proszę o podanie instrkcji obslugik GIMPA xD

Opublikowano

Spakuj swojego klienta w rar i mu wyślij. Jeśli chodzi o gimpa to na ytubie masz mnóstwo tutoriali, trzeba nad tym przysiedzieć trochę by ogarnąć :)

Gość Lord Loginus
Opublikowano

ok juz się ograniam gimp NVU też opanowany ale problem z klientem bo gdy właże na spolszczenie jest dragonmt2 ok narazie tak zostawie bo to tylko dla kumpli ale co zrobić zeby było ch3 i ch4 i tak jagby to był kamer mod... jest ghost MH itp

Opublikowano

Pakujesz klienta swojego > wysyłasz mu -> on wchodzi -> loguje się -> gra

Jeżeli mowa o CH3 / CH4 etc. co masz na MPC spooooooro Tutoriali na ten temat - powoli do wszystkiego dojdziesz jak poczytasz.

Jeżeli chodzi o edycję stron pod względem graficznym to z tym po prostu potrzeba doświadczenia, a do nabycia go potrzeba czasu.

Gimp, PS itp. Wszystkie programy są dobre, są po prostu dobre i lepsze, ale w każdym da się coś wyskrobać jeżeli jest czas, chęci.

Na Youtube masz tutoriali dużą ilość, pooglądaj, rób według nich i samo przyjdzie ! :D

Powodzenia !

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Polecam NVU bardzo dobry programy wytłumacze jak sie obsługiwać.

Uprzedzam paczka jest nie moja, http://speedy.sh/nejt3/metin2.pl.rar

Skan jak ktoś prosił:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=43d22625ddaf1d2de165431f06601bf11bdc033539103c76d8c207da9b1ae4b9-1324177756

Pobieramy pacze rozpakowywujemy.

Otwieramy nvu. Aby edytować plik nałeży zmienic ścieżke tak jak ja np rejerstracje. patrzcie

reg.php ----> reg.html

Zmieniliśmy rejerstracje i możemy edytować programem NVU.

Ale niestety aby otworzyć plik trzeba wejsć w NVU/Otwórz i szukamy tego pliku reg.html.

otwieramy cofig.lua za pomoca notatnika i zmieniamy linijke

$mysql_host	 = "Tu wpisujemy nasze ip hamachi z końcówką .100 u mnie to wyglada tak:5.155.226.100";

Następnie

zamieniamy 1320456 na 123456

$mysql_pass	 = "1320456";

zapisujemy kopiujemy wszystkie pliki wchodzimy w xampp/htdocs usuwamy tam wszystko prucz folderu xampp i wklejamy nasze skopiowane pliki.

Wyłączamu skype włączamy XAMPP Control Panel i startujemy Apache i MySql.

Jeżeli nie włącza się apache to wyłaczcie wszstkie programy komunikacyjne.

Ok włączamy nasz server oczywiście otwieramy wszystkie porty w portmap przed komenda ./start.

Wchodzimy w przeglądarke wpisujemy http:nasze ip z hamachi z romalna koncówką/

U mnie wygląda to tak http://5.155.226.90/

Licze na + bo jestem autorem tego poradnika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...