Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

glockshoot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z mailem . Chcąc zmienić hasło/e-maila do konta . Wszystko znam passy do maila itp. I gdy wysyłam potwierdzenie o zmianę tak owego nie otrzymuję . Pocztę mam w Interii . Pytanie co mam zrobić :ninja:

Specjalista
Opublikowano

Musisz troche poczekać takie są uroki Interii.

// Uuuu to grubo, a próbowałeś zmieniać hasło/e-maila teraz ? Jeżeli nie to zrób to i dokładnie przeszukaj poczte.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Trochę tzn . ? Kolego wysyłałem to 2 tygodnie temu .

Interia zawsze tak zamulała, mi na o2 przychodzi ta wiadomość po 2-3minutach w godzinach popołudniowych. Wyślij jeszcze raz lub zmień e-maila na innej stronie.

Opublikowano

Witam

Miałem taki sam problem ; ((( wiadomości nie dochodziły, postanowiłem zrobic sobie 1h przerwy próbuje się zalogować i patrze ? zmienione passy do e-mail i wszystkie możliwości do odzyskania e-mail zmienione ; (((

Wie ktoś co można z tym zrobić ?

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Napisałem nie odpisali:P a no

@up 3 jak zamień na innego maila.? Tzn np jak o2 ma tlen itp to o to chodzi to nie wiem co ma interia. Proszę o pomoc!!

Opublikowano

Napisz do administratora serwera(gry) z prośbą o zmiane maila(udostepnij mu dowody ze konto jest Twoje gdy poprosi)

Opublikowano

Spoko luz tylko że wysyłałem do supportu co mam zrobić z soboty na niedzielę gdzieś o 2 w nocy Do dziś nie odpisali . A do tego na oficjalnym forum metina napisali że mają 48 kiedy one już minęł ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...