Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KD powtórki, czy przeszywki...

Xenon544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bardzo fajnego antyka, bo aż 40 śr., moim zdaniem idealnie pasuje na exp z bojowca. Przed robieniem go do +9, muszę włożyć kd, a więc wybrałem 2 najlepszych kandydatów: potwora i śmierci +4, ale jak wiadomo ów dzwonek ma 3 sloty, tak więc nie wiem co wybrać jako 3 kd.

1. Powtórka - głównie służy do szybszej odnowy skilli, może służyć dobrze podczas zsiadania, bicia ze skilla i wsiadania z powrotem.

2. Przeszywka - nie wiem, czy jest on skuteczny na moby, oczywiście na mentali jak najbardziej, ale podkreślam, że to do expa z boja, a więc mam pytanko, jak przeszywka radzi sobie z mobami?

Opublikowano

1. Powtórka raczej nie przydatna przy expie z konia.

2. Przeszywka zwiększa atak o 300, a więc taki mini-kryt można powiedzieć :)

Polecam KD penetracji.

1356721310-U739101.png

Specjalista
Opublikowano

Oczywiście że kd przeszywki wsadź no chyba, że masz zamiar expic bez konia. Na koniu przecież nie bedziesz używał dużo skili, więc każdy Ci doradzi żebyś wsadził kd przeszywki.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi.

Ale zanim temat będzie do śmieci chciałem spytać, jak się ma przeszywka do mobów, proszę o wytłumaczenie i jakiś przykład w dmg?

Specjalista
Opublikowano

Zwiększa szansę na zadanie przeszywającego ciosu (ominięcie obrony przeciwnika, mobów lub gracza)

wiesiekex napisał wcześniej, że przeszywka zwiększa atak o 300.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Zwiększa szansę na zadanie przeszywającego ciosu (ominięcie obrony przeciwnika, mobów lub gracza)

wiesiekex napisał wcześniej, że przeszywka zwiększa atak o 300.

Zależy od lvla i to w co walisz... Na 1 lv możesz mieć przeszywkę i pierdzielnie Ci w pieska o wieeele mniej niż 300

No dobra, to tak: Przeszywka działa jak krytyk, tylko że krytyk to po prostu x2 obrażenia, a przeszywka przebija sie przez obrone i ABS przeciwnika, więc zależnie od tego co bijesz będziesz bić z niej więcej lub mniej. Np. moby które mają Poziom 4 bedą dostawać z przeszywy więcej niż te które mają 1 poziom. Czemu? Mają większą ilosc defa. :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

@Up przeszywka Zawsze zwiększa atak o 300 z tego co wiem.

Czyli walisz w moby po 500 a z przeszywką po 800.

Przeszywka = bonus do dmg z obrony przeciwnika, działa również na skille.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...