Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]lf5

Janusz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście że tak, będzie za 1000001000 uridium a za ulepszenie za 10000 za szansę 5%. I można to zamontować na nowym statku który

cytuję:

Mówiłem co to będzie. To będzie STATEK . Ale nie taki zwykly tylko taki wyjebany , 2x lepszy od zwyklego golca i będzie mial bonus +20% do DMG. 1000 części będzie miał. I będą nowe wrota OMEGA . Bedzie mozna zdobyc czesci zeby zlozyc statek na trzy sposoby: kupic za PLNy (15 czesci za 15 zl), lub znalezc w skrzynkach pirackich ewentualnie przejsc te wrota omega.

//Przykro mi, jestem za stary za bajki. Twój post nie ma kompletnie żadnego sensu. Po prostu fantazja nie na temat i tyle. Spam. Muszę Ci darować bo system przy Twoim spamie siada.

Wnerwiasz mnie już, pytał się czy jest to możliwe, odpisałem tak, potem dodałem coś o pazerności BP na kasę użyszkodników

Pff łaskawca- jeszcze dziś przy tobie paseczek dojdzie do 100% więc router zrobi pyk i pojawi się Zulek bury 2

;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...