Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Nie mogę włączysz WR

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Kiedy włączam wr i naciskam game start to pisze :Error Cannot Launch child procces

Co mam zrobić?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

1. Sprawdź czy antywirus nie blokuje Ci warrock.exe

2. Wciśnij CheckFile

3. Reinstal w ostateczności

Welcome back

Opublikowano

Cannot launch child process (code 5)

Włączasz WarRock'a. Wszystko jest ładnie, pięknie. Zapowiada się cudowny dzień.
Dajesz ok w pierwszym okienku, wyskakuje kolejne z przyciskiem Game Start..
O taaak! Jesteś już tak blisko i... BUM!! "Cannot launch..."

Czyż nie jest to irytujące?? Szczególnie gdy zakupiliśmy sobie niedawno premkę czy też bronie za G1.
Na szczęście da się to szybko i łatwo rozwiązać. Wystarczy wyłączyć antiwirusa, bo to on właśnie wchodzi tutaj nam,
a właściwie procesowi WR w drogę przez co nie możemy odpalić gry.

Credits: Razor130

@Down

Cannot launch child process (code xxx)

Zamiast xxx to ty jaką masz tam liczbę?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wyłączyłem antywirusa i nic.Próbuje reinstal.Niestety dalej nie działa.Ktoś pomoże?Liczba to 14001

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

mialem nie dawno to samo jakis tydzien temu najpierw dodałem wr do wyjatkow w anty wirusie, wybierasz zakladke narzedzia potem ochrona dostepowa i wjatki podajesz sciezke do wr i zastosuj. pozniej wylacz antywira :D wlaczasz gre check files a pozniej oddaj sie tej przyjemnosci i tylko graj ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Dodatkowo po dodaniu WR do wyjątków i wyłączeniu antywirka, zrób ,,Check Files", bo antywirek mógł uszkodzić/usunąć jakieś pliki. Próbuj reinstallu, bo może czegoś brakuje.

Nothing to do here.

Opublikowano

Brałem chceck files i nic.Reisnstal też już robiłem i od nowa pobierałem wr i nic ;/

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Inne gry przez neta Ci działają?? Jeśli reinstall nie pomógł, to dziwne. Masz NET. Framework 3.5 lub 4.0??

PS. Sprawdź w antywirku, czy w kwarantannie nie masz jakichś plików z WR. Oblookałem inne tematy z tym problemem, i okazuje się że w większości przypadków to wina właśnie antywirka. W ogóle go wyłącz w procesach/odinstaluj.

Nothing to do here.

Opublikowano

Inne gry działają.Mam net frameworka 4.0.Zobacze tą kwarantanne

I znów to samo ;(

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

W4rrock

Dzisiaj mialem ten sam problem z WR. Po paru godzinach męki stracilem nadzieje i zacząłem sciagac inna gre. W oko wpadla mi gra Saints row 3, gdyz chcialem ja pobrac przez torrenty musialem sciagnac jakis dziwny program o nazwie: Down Vision. Gdy go uruchomiłem pierwszy raz zacząl pobierac jakies pliki. Okazalo sie, ze tych plików brakowalo mi do WR. Wlaczylem Lanuchera i kliknąłem na Game Start....ładuje sie HackShield....Gra sie właczyła i BŁĄD, D:\Program Files\GamersFirst\Warrock\Texture\UQ\AI\Ai_result_ph.tga.xml.

Ale ten problem byl prosty do rozwiazania- dokladna reinstalacja gry i smiga. Zeby sie upewnic, ze to nie przypadek usunąłem Warrocka i te pliki. Po instalacji gry znowu bład:Error Cannot Launch child procces. Zainstalowalem te pliki co wczesniej wspomnialem i zrobilem reinstale gry i działa.

Link do tego programu:

http://www.speedysha...w-3-torrent.exe

Myśle, to pomoze.

Opublikowano

Mogłeś od razu że to 14001 ;D

Trzeba pobrać program AVG i Zainstalować a potem

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Credits: Ktoś z google.

Kilku osobą, którym to podałem pomogło. Mam nadzieję że u Cb będzie tak samo.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Up: Jprdl, po co ma instalować starszą wersję?!

@Show1: Ty tak miałeś, czy Ctrl + C i Ctrl + V?? Jeśli nie to bujda na resorach <_<

@Top: Przeskanuj kompa np. Avastem. Powyłączaj wszystkie ZBĘDNE programy typu GG, Hamachi. Ile masz RAM'u?? :)

Nothing to do here.

Opublikowano

@asd111: Programy typu GG,TS,Skype,TV6... nie powodują, ze gra sie nie chce wlączyc. Nie wiem czy za pomoca mojego sposobu uruchomi gry, ale mi sie to udalo...Wracajac do twojego posta powyzej: miales na mysli wklejenie/podmienienie jakis plikow w folderze gry? Zadne pliki nie byly wklejane do folderu czy tez podmieniane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...