Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Left mi ścina;/

Bestalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzając swój system na http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ wyszło mi, że mój komputer spełnia wymagania rekomendowane. Niestety po wejściu do gry klatkuje mi trochę;/ Mimo iż powinno to chodzić płynnie. Grałem w lefta na starym PC, na min. wymaganiach, i wydaje mi się, że lepiej chodził wcześniej niż teraz :< (po wymianie sprzętu na lepszy)

Oto wyniki:

CPU Recommended: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz You Have: Intel? Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz

CPU Speed Recommended: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz You Have: 3.1 GHz Performance Rated at: 6.98 GHz

RAM Recommended: 1 GB for XP or 2GB for Vista/7 You Have: 4.5 GB

OS to: Win 7 64bit Ultimate

Video Card Recommended: DirectX 9 compatible video card with Shader model 3.0. NVIDIA GeForce 7600, ATI Radeon X1600 or better You Have: GeForce 210

Features: Recommended attributes of your Video Card Required You Have green_checkmark_small.gif Video RAM 128 MB 2.2 GB green_checkmark_small.gif Hardware T&L Yes Yes green_checkmark_small.gif Pixel Shader version 3.0 4.1 green_checkmark_small.gif Vertex Shader version 3.0

4.1

Sound Card Recommended: Yes You Have: VIA High Definition Audio

Free Disk Space Recommended: At least 7.5 GB of free space You Have: 50.9 GB

Prosze o pomoc, gdyż mam ochotę pokosić pare łebków. Dodatkowo powiem, iż miałem podobną sytuację w AC I, lecz tam była to wina Cieni, muliły mi gre okropnie... Tutaj niestety te ustawienia są dla mnie obce.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Może masz jakieś programy które Ci zmniejszają FPS, skype, fraps lub inne. Albo w configu wpisałeś mało FPS i nie chce Ci przełączyć na więcej. Sprawdź to.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Hmmm... Ciekawe. Gdzie się znajduje ten conifg? Bo jeżeli chodzi o programy to raczej odpada;/

Ok, sytuacja znacznie sie poprawiła, po wyłączeniu zbędnych programów. Wydaje mi się że można już spokojnie grać:) Prosze o zamkniecie. Dziekuje Wazowski:D

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...