Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Optimizer s20 ENDURION

TenNieOgarnieTy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ja Ale mój Kumpel ;) Pozdrawiam go :D Zapraszam Do Komentowania i Oceniania :D

Optimizer Vs Ezoteryczny Przywoływacz

Optimizer Vs Zjawa Zółtego Tygrysa

Optimizer Vs Zółw

[media]

Optimizer Vs Ognisty Król

Optimizer Vs Królowa Pająków

Optimizer Vs 9 Ogonów

Opublikowano

Juz tyle razy było zrobił byś cos nowego, zresztą kolo jedzie na allegro

Koleś Jeżeli Masz Pisać Taki Bezsensowne Komentarze To Sobie Daruj Gdyż Sam Niczego Nie Osiągnąłeś A Osądzasz . A Nawet Jezeli Tak By Było To Nie Twój Interes A Daje Sobie RĘKĘ UCIĄĆ Ze Tak Nie jest Bo znam Właściciela Konta ...

Opublikowano

Tak skoro ten "ktoś" gra w metina to MUSI mieć internet to dlaczego sam tego nie wstawi?

Edit. Mówisz o nim jak by to był jakiś BÓG

Opublikowano

Tak skoro ten "ktoś" gra w metina to MUSI mieć internet to dlaczego sam tego nie wstawi?

Edit. Mówisz o nim jak by to był jakiś BÓG

A ty za chuja o nim nie wiesz ,ani o jego koncie ,to z jakiej kurwa paki pierdolisz takie farmazony ? Zazdrość ludzka nie ma granic...

Opublikowano

Gram na endurionie już prawie rok i wiem jak ten koleś się zachowuje temat zamknięty...

PS. Uwazaj na słowa

Opublikowano

Koleś Jeżeli Masz Pisać Taki Bezsensowne Komentarze To Sobie Daruj Gdyż Sam Niczego Nie Osiągnąłeś A Osądzasz . A Nawet Jezeli Tak By Było To Nie Twój Interes A Daje Sobie RĘKĘ UCIĄĆ Ze Tak Nie jest Bo znam Właściciela Konta ...

Ale farmazon, twój znajomy bo na napisałeś do niego "Cześć" i to już jest twój znajomy beka niezła.

BTW : On od dawna wstawia filmik, http://www.mpcforum....-olbrzymi-zolw/

Zasrany dzieciak, wymyślaj dalej nowe bajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...