Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dot. wypełniania reklam

Bartezzz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.Przyczyną nie dochodzenia sm jest przeważnie złe wypełnianie reklam.(Nie chciało mi się tego pisać,więc zrobiłem ss jakieś reklamy) Czy ja ją wypełniam dobrze czy źle ? Co byście na moim miejscu poprawili ?

post-97650-0-63978100-1323703794_thumb.png

Opublikowano

Własnie doszła mi raz oferta 30 coś sm,ale za ... nie wiem czemu akurat wtedy doszła a jak ją robiłem 40 razy wcześniej to nie.Dlatego wziąłem byle jaką reklamę i oczekuje od Was,że mi powiecie co źle robie :D

Opublikowano

Nie trzeba,bo wtedy nie potwierdzałem i było ok .Nie wiem czemu,ale sądzę,że to na samym dole coś źle robie,bo jak np dam xx sierpnia 2011 to zle ale jak dan listopad,grudzien to jest ok ,a np obojetnie jaki mies jest zaliczany jak podam rok 2012.

Opublikowano

Większość wymaga potwierdzenia e-mail, więc podawaj prawdziwy. Poza tym niektóre wymagają weryfikacji tzn. jeśli podałbyś prawdziwe dane to jakiś konsultant by zadzwonił do Ciebie z ofertą danej firmy etc Ja wypełniam zawsze te na średnią ilość SM, bo takie najczęściej dochodzą:)

Gość PoweRade™
Opublikowano

Prawdziwy e-mail , wiek 18+

I powinny działać

Opublikowano

Prawdopodobnie reklama jest zbugowana, alb już nie działa.

Wszystko jest dobrze wpisane więc raczej nie da się już nic zrobić, musisz niestety wypełniać inne ankiety/reklamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...