Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mały problem

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem iż gdy chce wejść na serwer to mnie wywala, lub piszę problem coś tam coś tam po angielsku, za którymś razem dopiero mogę wejść, ale bywa ze od razu wchodzę na serwer ale to się zdarza tak rzadko... -.- .

PROSZĘ O POMOC! ;)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

(Twoj nick) You have been kicked (reasion : idler/ping to high itd...)

Musisz podać dokładnie bo przyczyn może być wiele.

OndteAw.png
Opublikowano

(Twoj nick) You have been kicked (reasion : idler/ping to high itd...)

Musisz podać dokładnie bo przyczyn może być wiele.

Ban na pewno nie, wczoraj dopiero pobrałem grę... Ale masz nick ,, Aqusaboy ''

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

No to mówie idler albo ping za wysoki. Zrób SS i przyślij.

Czego ss? Jak mnie wywala do ,, Menu startu '' ?

Pingi? Jak gram nie mam ani kapka lagów... Gra śmiga bez lagów z skypem,gg. Ale czasami to muszę łączyć się ze serwerem ok. 8razy...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Napisz dokładnie jaki komunikat Ci się wyświetla.

Czasami ,, Problem z połączeniem hosta czy jakoś tak '' Ale to pisze po Angielsku. A najczęściej jest tak ze ładuje się ( 5lat -,- ;/ ) A potem jak już ma dodać do gry wywala mnie do menu... ;/

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Witam, mam taki problem iż gdy chce wejść na serwer to mnie wywala, lub piszę problem coś tam coś tam po angielsku, za którymś razem dopiero mogę wejść, ale bywa ze od razu wchodzę na serwer ale to się zdarza tak rzadko...

http://www.youtube.com/watch?v=WlrOx6SSUB8

Czy my mamy w dowodzie napisane jasnowidz ?!?!

NIE !!!

Więc jak mamy ci pomóc jeżeli nie znamy przyczyny błędu, musisz napisać to co tam pisze.

OndteAw.png
Opublikowano

Witam, mam taki problem iż gdy chce wejść na serwer to mnie wywala, lub piszę problem coś tam coś tam po angielsku, za którymś razem dopiero mogę wejść, ale bywa ze od razu wchodzę na serwer ale to się zdarza tak rzadko...

http://www.youtube.c...h?v=WlrOx6SSUB8

Czy my mamy w dowodzie napisane jasnowidz ?!?!

NIE !!!

Więc jak mamy ci pomóc jeżeli nie znamy przyczyny błędu, musisz napisać to co tam pisze.

Eh...

Po słuchaj! Wchodzę do gry, wybieram serwer, ładuje się, mam już wchodzić do gry, ale mnie wywala do menu gry... N I C N I E P I S Z E ! ROZUMIESZ?!?!?!?!

Drugi błąd! Wybieram serwer, wchodzę do gry! Ładuje się, jest obraż koleś , ludzie laguje i wyskakuje komunikat! ,, PROBLEM i coś dalej '' Nie dam ci screna ponieważ nie jestem teraz w domu! A kolega nie ma gry, jak będę to ci dam screna.

Sory jeśli tego nie zrozumiesz to ja nie wiem...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

CZEGO MAM CI DAĆ SCENA!?!?!?! MENU GRY?

1. WŁĄCZAM GRĘ o_O

2. Wybieram Brovers serwer!

3. Wchodzę na jakiś serwer

4. Ładuje mi się! -.-

5. Wywala mnie do menu!

6. Kiedy rozumiesz ze nic nie pisze!? Chcesz screna menu gry?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

reinstall gry, odpal grę przez inną przeglądarkę, najlepiej jako administrator na mozillę, sprawdź swoje połączenie internetowe w chwili kiedy cię wywala, prawdopodobnie połączenie się rozłącza w chwili połączenia z serverem i dostajesz scrasha do pulpitu.A ten komunikat, który ci się wyświetla jest następujący ''you have a problem with your connection'' znaczy, że ci się pierdoli z netem ;) powodzenia

Opublikowano

reinstall gry, odpal grę przez inną przeglądarkę, najlepiej jako administrator na mozillę, sprawdź swoje połączenie internetowe w chwili kiedy cię wywala, prawdopodobnie połączenie się rozłącza w chwili połączenia z serverem i dostajesz scrasha do pulpitu.A ten komunikat, który ci się wyświetla jest następujący ''you have a problem with your connection'' znaczy, że ci się pierdoli z netem ;) powodzenia

Reintal nic nie pomógł.A mam na przeglądarkę na google chrome

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Na razie chyba pomogło ,, Odpalenie przez administratora '' Od odpalenia ciągle wbijam na serwer ( Ale nie wiem czy to była wina serwera czy tego ze nie administrator ) Dzięki wszystkim za pomoc, a w szczególności ,, Keniger '' Bo się zemną namęczył. :)

Pozdrawiam

Do zamknięcia! :)

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...