Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] doradzicie mi

sasadas12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co waszym zdaniem jest lepsze MK1S czy M134 ( obie bronie są na 5 slot)

PS: retail na M134 i MK1S na 5 slot odpada :)

aha i jak bym mial m134 i bym mial unl.ammo to bym mogl zabijac ludzi??

bo jak mam unl. ammo i np mp5 to nie mozna nikogo zabic :(

Opublikowano

UP ma racje, patrz na przypięte Topici! Ale jak już napisałeś temat to odpowiem:

Według mnie M134, jeżeli już nią grałeś to będziesz wymiatał, a jak nie to musisz się najpierw nauczyć.

Welcome back

Opublikowano

Ale z tego co tam widzę, nie ma porównania m134 i m1ks ....^^

Jest to zasadnicza różnica między obiema rodzajami broni, i w głównie będzie zależała od twojego stylu gry. Z M1KS niestety nie pobiegasz na CQC....

Minigunem miałem przyjemność grać, i z grubsza nie mam zastrzeżeń do tej broni, oprócz długiego czasu "rozkręcenia". Moim zdaniem broń b. dobra. Jednak widziałem mnóstwo filmików z udziałem MK1S, oraz byłem świadkiem jak mój kumpel grał tą bronią. Wniosek nasunął się jeden. Z M1KS jest o wiele łatwiej kogokolwiek zabić. Chociaż i ta broń ma swoje minusy - mało ammo. Na twoim miejscu gdybym lubił grać na mapach typu UO/BG brałbym bez zastanowienia M1KS.

32354141673387527780.png

Opublikowano
UP ma racje, patrz na przypięte Topici!

Ten temat nie jest podpięty :huh: Pozatym nie ma tam nic o MK1S. Jedynie jest AI-AW vs. M134 <_<

Jeśli grasz często na CQC, to nie ma porównania - M134, chociaż ten zez 8S Ale jeśli wolisz UO/BG, bierz MK1S. Po prostu koksi. Na nieduże mapy bez samolotów to jesteś kosa. Jeszcze załączasz Unl. Ammo i np. na Sieger War 2 tyle pkt. nabijesz że hoho. Więc to zależy do Ciebie. Wybierz: CQC czy UO/BG?? :D

Nothing to do here.

Opublikowano

Według mnie lepiej się gra m134. Ja gram często na cqc, może dlatego.. Ale moje zdanie to m134.

Ps lepiej zrób ankiete.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Zależy na czym.

Na CQC oczywiście MK1S nie da się grać, gdyż jest tylko na BG, UO.

Za to M134 jest i tu i tu co jest jego pierwszym plusem.

M134 się wolno rozgrzewa ale na to jest sposób.

Osobiście poleciłbym ci M134...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...