Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Camelot

CamelotMt2

213 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie otwarte 3 dniowe beta testy, ?eby zoptymalizowa? serwer do potrzeb graczy?

• Tak
      72
    • Nie
      9
    • Od razu start
      132

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 312
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę że dużo ludzi chętnych na grę to pewno i ja z ekipą wbije;) pzdro dla all i oczywiście Shinsoo ReD;)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Skąd wiesz ,ze serwer nie wystartuje ?

A serwer startuje dziś Client już jest storna zapewne też tylko nie włączona gdyby mój serwer doszedł do skutku też nie dałbym strony na początek tylko na sam koniec. By mi gracze nie lagowali strony. Nawet nie masz pojęcia jakie to lagi są gdy pracujesz a 500+ osób na stronie siedzi.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Jak na Ognistej będą Zombie itd.

To podziękuje.

Zgadzam się.. Niech będą nowe mapki.

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

Radzę Wam nie spamować i zaczekać na start, bo jak wbije moderator to się w majty posikacie.

Czekamy, aż wyjdzie i już.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP

popieram, po jakie "halo" sie wypowiadacie, gdzie stronka, gdzie forum itp.? Poczekajcie, serwer kiedy będzie miał ruszyć to ruszy. Najwięcej zależy od bugów, jeśli jest ich dużo poczekacie troszkę dłużej, jeśli jest mało to SA szybko poradzi sobie z nimi (jeżeli nie są poważne). Nie spamcie tak jak wyżej wymieniłem zdaniami: gdzie strona, gdzie jest forum???? Gwarantuję - doczekacie się!

sygnaturametin2.jpg

Opublikowano

Zapewniam że HA serwera jest ogarnięty:)

NA MOIM KONCIE BYŁ Luk@s WIĘC

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE

POSTY ZAWARTE Z TEGO KONTA!

OD KILKU OSTATNICH MIESIĘCY!!!!!!!!!

Opublikowano

Tak jak @up Zapraszamy do chunjo . ! : )

Mile widziani ludzie z ts.

@PS:

Start o ?

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

Ludzie... Server będzie dzisiaj w godzinach popołudniowych, tak jak pisał wcześniej Admin. Nie spamujcie już... On też jest człowiekiem i musi się wyspać. ;] Cierpliwości ;D

Opublikowano

Błagam , nie spamcie tutaj . Moderator może przez to zamknąć temat.. Zapraszamy na specjalny czat gdzie możemy zadawać pytania, i wypowiadać swoje opinie .

xxx

Zapraszam serdecznie, miła atmosfera. Pozdrawiam SiteXowY/Smerfik .

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Tak wam ciężko przestać spamować tutaj a wejść na czat i tam pisać? Wolicie by moderator zamknął temat? No cóż wasza sprawa..

Na waszym miejscu bym przychamował ze spamem jest +65 uzytkowników przeglądających ten temat.. Nie lepiej wbić na czat?

xxx

No cóż.. to wasza sprawa o co zrobicie. Pozdrawiam . Więcej już nie będę pisał o czacie, bo chcę pomóc , robię lekki spam, a i tak nikt na to nie zwraca uwagi.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Hah dobre... Tylko się zapytałem coś... I od razu wyzywają...Więc Ogarnij troche... Po banuj ich, a nie Wszystko masz w Dupie za przeproszeniem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

UP@

Sumując tak - wbijasz nie przywitasz się nawet i jebasz pytanie '' Kiedy start'' ??

Pozdrawiam , nie dziwię się ,że nie mają do Ciebie szacunku .

Jak Ty nie potrafisz przeszukać czegoś by odpowiedzieć samodzielnie na swoje pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...