Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristram[PL][DEDYK]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer może i byłby dobry gdyby nie mało GM'ów.

Prawie żadnego nie ma w grze jesli chce się zgłośić cheatera albo prosić o pomoc.

To jest wielki minus serwa.

Nie polecam gry

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Użytkownicy a zarówno Administracjo tego forum, ja przedstawiłam Wam prawdę jaka jest tego serwera. Na pewno niektóre osoby myślą że jestem wariatką albo coś w tym stylu, proszę bardzo niech sobie myślą, mi na opinii nie zależy dla mnie liczy się zwyczajna uczciwość.

Każdy z Nas rozumie że udostępnia grę, ok nie ma problemu ale jego własnością są tylko pliki serwera a nie utworzone konta. Konta należą wyłącznie do Nas.

Powracając do mojej pierwszego komentarza i zarówno pkt od BaalCadar - przypomnę Ci jedno fałszywe oskarżenia podlegają karze, nie jestem głupa aby nakręcić hackerów do rozwalenia serwera wtedy bym podlegała karze do roku czasu.

Dałam wyłącznie swoją szczerą opinię, nie wiem jak kto podchodzi do sprawy ale gdybym miała postawić serwer własny to na pewno bym nie postawiła już właściwego, lecz betę do momentu wyłapania błędów.

Co do itemów z IS problem niestety nie jest naprawiony nadal. Aspekt związany z fałszywymi stronami niestety ale był, skoro wyżej przedstawił nam kopię w screenie bazę danych tej strony to sama logika Nam się nasuwa - skoro strona nie jego więc z skąd ma bazę danych tej strony a nie uwierzę nigdy że firma gdzie hosting był wykupiony udostępnia takie dane, sami by narobili sobie problemów.

Sprawa haseł niestety ale też jest prawdziwa, wiem że niektórzy nie są obeznani w tej dziedzinie ale są to zakodowane dane kont. Można je złamać specjalnym programem. Nie polecam wtedy odpowiada się karnie. Sami widzicie że w tym pkt o hasłach kontach podkreślił że My jesteśmy stopniem niższym niż on. Można to odebrać jakbyśmy my byli jego słudzy a on królem ( przenośnia).

Zgłaszanie swoim problemów i skarg bezpośrednio do Administratora graniczy z cudem. Owszem jesteście na ts3 ale niestety zapomnieliście faktu istotnego że nie wszystkich stać na nowszy komputer i mikrofon. Wielu z Nas ma starsze typy podejrzewam i te osoby nie będą w stanie wejść na Ts 3. Wielokrotnie było do Was pisane jako prywatna wiadomość, zwyczajnie sobie z nas zakpiliście, po prostu było 0 rozwiązania problemu z Waszej strony. Ja przyznam się nie pochodzę z rodziny zamożnej jak wy administracjo serwera. Komputer mam na starym typie płyty głównej która już od 5 lat jest nie produkowana, na internet wyśmienity nie stać mnie i mam za 36 zł miesięcznie, który jest rozdzielony na komputer brata jeszcze. Komputer jest rzeczą nabytą ale porządny internet nie.

Aspekt dotyczący wspomagaczy tzw hacków jest bardzo zauważalny na serwerze. Większość osób to potwierdzi. Więc nie wmawiaj ludzią że serwer jest zabezpieczony bo to jest nie prawda. Napisałeś że "Hacki tak działają na PL działają wiec tutaj tez narazie nie ma takiego zabezpieczenia aby uwolnić się do hacków ale 1 hit kille nie działa na plikach 2k10 wiec osoba nawet nie wie co pisze." teraz widzisz jaki jesteś fałszywy bo w prezentacji przedstawiłeś że pliki nie są polskie a tutaj teraz twierdzisz że tak. Kolejne pomówienie się pojawia na Pl hacki nie działają - większość. Czytam o tym dzień w dzień i znam wszystkie tematy w tej dziedzinie więc doskonale wiem co pisze. Jak widać sam się pogubiłeś BaalCadar we własnych słowach.Osoby które mają dostęp do twojej bazy danych nie są głupie żeby rozwalać ci serwer a potem spędzić 2 lata za kratami. Przynajmniej mamy rozum nie ja wy.

Licznik osób o-line jest zbugowany, więc nie ma co wierzyć jemu. To stwierdzenie padło w dzień już serwera. Zwyczajnie mydlenie oczu. Wielu graczy to potwierdzi. Grałam na serwerze chwile i wiem ile osób mniej więcej jest.

A co do mojego spełnienia postanowiłam że nie będe uczestniczyła w serwerze gdzie My gracze i użytkownicy jesteśmy oszukiwani. Pisałam prywatną wiadomość do Admin Forum Drek.

Nie muszę być Moderatorem na żadnym serwerze, bez tego potrafię pomóc i przedstawić prawdę. Ja od problemów nie uciekam, jak wy to robicie administracjo serwera. Do mnie każdy może przyjść mogę być zwykłym użytkownikiem.

Skoro chcecie zarobić podejmij cię normalną pracę a nie poprzez naciąganie ludzi i im kłamanie żywnie w oczy. BaalCadar dowody które posiadam na Ciebie dobrze Ci nie wróżą.

Także kochani świnią nie jestem żebym zachowywała się jak oni. Wiem co widziałam na serwerze jaka jest administracja i tego nikt z pamięci nie wymażę. Tam osoby są zwyczajnie poniżane, a administracja zachowuję się tak jakby wszyscy należeli do nich. Przypomnę Wam każdy z Nas ma prawo czuć się swobodnie, mieć własną wolność słowa wyrażania krytyki i dobrej opinii. Nasze aspekty zyciowe przez tych ludzi są łamane. Najważniejsze zasady etyki i bezpieczeństwa naszych danych są naruszane z ogromną siła.

Decyzje o grze pozostawiam Wam, skoro chcecie poświęcać czas proszę bardzo. Tylko naprawdę żeby nie było rozczarowań, a byłem uprzedzony o warunkach na serwerze jak i forum.

Ja nie chce dla Was żle ale też nie pozwolę na poniżanie. Sposobów na zarobie jest wiele, ale na pewno nie naciąganiem naiwnych.

Opublikowano

Polecam server, jest dobrze, a delfinek23 to prawdopodobnie były modek/gracz, która dostała bana i groziła na forum, że niby 300ppl chce zpingować server.

Na poczatku było coś, blędy itp, ale już naprawione. Jeżeli wejdziesz na ts, poczeka się to HA, odpowie na pytania, zawsze pomoże, czy coś, a nie te bajki wymyślone przez nią/go.

delfinek23, piszesz raz

Pisałam prywatną wiadomość do Admin Forum Drek.

a raz

a byłem uprzedzony o warunkach na serwerze jak i forum.

Jakie to uczucie być raz dziewczyną, a raz chłopakiem, jak to działa?

Czyżbyś się przemianiał/a co 5 min? ;c

18706.png
Opublikowano

Powiek krótko, delfinek teraz płacze i pisze same bzdury dlatego iż został zdegradowany ze stanowiska moderatora.

(Widać jak to zdegradowanie go zabolało)

P.S Delfinek, nie odpowiadaj na to.

boom

Opublikowano

Wiesz jaka jest Administracja a nawet na TS nie wbiłeś na SB pisze mało od tego są modkowie ale spoko masz swój świat swoje klocki i w tym świecie się bawisz to ostatni post więc pozdrawiam ps GZ 11 kont na naszym forum tylko szkoda ze masz stałe IP

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Użytkownicy i zarówno Administracjo tego forum, sami wiecie że zastraszanie, szantażowanie i grożby są karalne. Niestety administracja serwera jak widzicie wyżej się do tego dopuściła, to nie wszystko od administratora extreme dostałam wiadomość o szantażu skierowanym na moją osobę. Wiadomość brzmi:

UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.

Treść wiadomości:

[xxxxx]

08:46:25

trzymaj, to ostrzeżenie... masz czas do jutra do 6 rano... później jadę do roboty...

Niestety ale nikt szantażować mnie nie będzie. Jak Kochani sami widzicie grunt pod nogami im się zapalił to dopuszczają się takich rzeczy, wybacz cię ale ja się nie dam. Piszę właśnie z Extreme i prubuje mi wmówić rzeczy których nigdy nie było. Przedstawiam treść rozmowy:

k

16:12:03

21 to to pierwsze... po drugie do zobaczenia...

Karolinka1

16:12:24

jakos na gg masz 19

k

16:12:31

jutro po robocie pogadamy...

Karolinka1

16:12:42

ja sprawe oddaje do sadu bo szantazowac nie bedziesz mnie

k

16:12:59

na gg to jedno a real to drugie... Wiem że nie odróżniasz reala od neo ale to nie mój problem

Karolinka1

16:13:03

komputer na policji juz byl

16:13:13

Grozic mi nie bedziesz

16:13:28

screen na zbanowane konto anstepne jest wiec na mpc forum go umieszcze

k

16:13:32

super... ułatwi to sprawę ale i tak zgłoszę zniesławienie, groźby oraz zniszczenie mienia

Karolinka1

16:13:44

Kiedy pojawia sie problem to od niego uciekacie

k

16:13:46

pozdrawiam.

Karolinka1

16:13:54

widze ze skarbowke tez chcesz meic na akrku

16:13:56

karku

k

16:14:05

nie... ale takie jazdy może mieć tylko dzieciak lub kobieta...

Karolinka1

16:14:08

zatzw jak to anzwal BaalCadar interes

k

16:14:24

koniec tematu... pogadamy za miesiąc

Karolinka1

16:14:24

nie legalny interes podlega karze do lat 3

k

16:14:41

zabawna jesteś... to jest na firme;P

Karolinka1

16:14:47

Chcesz po negocjowac zmien swoje zachowanie

k

16:15:00

dobra, koniec tematu... pozdrawiam i dostajesz ignora;P

Karolinka1

16:15:04

uyplynnianie danych tez karalne

k

16:15:13

jakie upłynienie

Karolinka1

16:15:17

Tym razem przegioles

16:15:24

i nie odpuszcze

k

16:15:29

spoko...

16:15:35

pozdrawiam...

16:15:39

i do zobaczenia

Karolinka1

16:15:41

mnie starszyc i grozic mi nie bedziesz

16:15:51

komputer juz byl na policji

k

16:15:52

ja Ci nie grożę ty6lko informuje

Karolinka1

16:16:11

odpwiecie karnie

ja wytaczam proces sadowy

k

16:16:23

to Ty nam groziłaś, zastraszałaś+ wyłudzenie+ szantaż+ zniszczenie mienia+ zniesławienie.

Karolinka1

16:16:40

czym wam grozilam

?

16:16:49

ja na was dowody mam

16:16:57

czym zastraszalam

16:17:10

albo czym szantazowałam

k

16:17:14

poczytaj... ja Cię informowałem, aby później nie było w sądzie... z tego też mam archiwum.

Karolinka1

16:17:25

meinbie zniszczylsicie sobie sami wlasnym postepwoaniem

16:17:41

bedziesz mnie skarzyl za parwde

k

16:18:06

haha... dobra pogadamy.. masz czas do jutra i ostrzegałem... dałem szanse naprawy szkody aby nie było i dałem Ci 24h;P poczytaj kodeks karny;P

16:18:26

i Cie informowałem

16:18:34

dziś o 8rano z czymś

Karolinka1

16:18:37

wlasnie poczytaj

16:18:47

nie przestraszysz mnie 19 latku

k

16:18:55

to dziękuje tyle na ten temat..

Karolinka1

16:18:59

to świadczy wlasnie o was

ciekawe co sad powie na sztanze wobec mnie i nielegalny interes ktory jest nie zarejestrowany w skarboce

k

16:22:17

dziękuję i liczę, że sprawa szybko się wyjaśni

16:22:34

minutka

Karolinka1

16:22:38

ja juz to zrobiłam za ciebie sprawa poszła na policje i anwet dałam komputer

k

16:22:42

jeszcze Ci dam dane firmy;P

Karolinka1

16:23:14

masz racje nastepny zarzut

Sami widzicie co to za ludzie. Extreme myśli że mnie zastraszy i zaszantażuje za prawdę. Przedstawiłam dowód. Jak to ujoł 2 BaalCadar serwer jest dla nich interesem. NIestety tylko nie legalnym skor ktoś doniesie będą mieli surową karę.

Jak widzicie kiedy pojawia się prawdziwy problem dopuszczają się szataży i zastraszania. Dzieci być może się przestraszą ale nie ja. Takie czyny są nie dopuszczalne.

Nie potrafią sobie poradzić z problemem. Ja dzieckiem nie jestem i sobie nie pozwolę.

Administrator próbuje wmówić mi że ja zniszczyłam jego mienie. Definicja mienia jest taka : Mieniem jest własność i inne prawa majątkowe. Pojęcie mienia odnosi się tylko do praw majątkowych jako aktywów, dlatego mienia nie można utożsamiać z majątkiem, ponieważ ten składa się z aktywów i pasywów.W odniesieniu do własności podnieść należy, że jest to prawo do rzeczy o charakterze bezwzględnym. W odróżnieniu od własności, przedmiotem innych praw majątkowych mogą być nie tylko rzeczy, ale i przedmioty nie będące rzeczami, jak np. wierzytelności lub energia elektryczna. Mienie nie obejmuje natomiast praw niemajątkowych, do których zalicza się dobra osobiste (np. zdrowie, wolność, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania).

Jak sami widzicie mienie jest dopiero wtedy kiedy jest zarejestrowane i przynosi miesięczne korzyści. Nawet nie wiedzą co to jest mienie.

Oskraża mnie również że ja niby groziłam, szantażowałam. Więc skoro tak jest to niech pokaże mi dowód. Tak samo wy kochani skoro macie swoje zdanie o tym to daje swoją opinie tutaj obojętnie jaka ona jest. Skoro on twierdzi że ja zniszczyłam mu mienie to tak naprawdę oskarża wielu z Nas tych co dali zła opinię.

Straszy mnie swoją firmą gdzie pracuje, nie ma problemu żadnego tylko sam sprowadza na nich kłopoty.

Nie legalny interes żeby występował w firmie to coś nie tak by z nią było skoro na to pozwala. Więc według jego zdania wpędził w kłopoty firmę, gdyby ktoś był podły i to doniósł.

Dziecko na papierze, dowodze tylko dorosłym samo nie wie co mówi.

Wiecie sami że zrobił duże błędy i czyny karalne w tym wyśtępują. Ktoś kto się zna z Was to o tym dosknale wie. Doskonale wie że mogę wytoczyć mu proces.

Próbuje mnie złamać za prawdę żebym odpuściła. Ja tchorzem nie ejstem. I swoją opinię czy będzie dobra czy zła będę wyrażała na każdym kroku.

Tak naprawdę mam odpowiadać za wyrażenie swojej opinii, czyli dotyczy Nas większości kto dał złą opinię o serwerze.

W Polsce jest wolność słowa i każdy z Nas ma prawo do wyrażania opinii. Nie będę się bała wypowiadać jej publicznie i głośno bo mam do niej prawo.

Tuta przejawia się według mojego zdania strach i brak przyznania się do winy że nie wyszło. Każdy ma prawo do błedu z Nas, ale lepiej się przyznać do niego niż kłamać innych do tej pory jak robią to oni.

Ich męska duma i ambicja na to nie pozwala, ja się akurat do swoich błędów przyznać umiem.

Opublikowano

up:#

Jeżeli trafisz, to masz przez cały dzień HA na ts. Mamy tydzień, ludzie są w pracy/szkole i brak ich na ts. Powinni szybciej znaleźć ogarniętych ludzi na stanowisko gm.

Delfinek#

Papapa, nie popłacz się.

Tylko powiedź mi, za kogo się uważasz, chłopak, czy dziewczyna?; >

18706.png
Opublikowano

Macie jasne dowody nawet nie umieją odpowiedzieć. Dla mnie chcą wojny proszę bardzo żaden problem. Doskonale wiedzą że przegrana spojrzy w im oczy. Nie chwaliłam się bo w sumie nie ma czym ale kończyłam ekonomię z prawem z otrzymanym tytułem i znam się na tych przepisach.

Zapomnieli jednak że żeby zniszczyć mienie bym musiała całkiem serwer rozwalić a odnośnie opinii ma każdy prawo ją wyrażać ale administracja serwera uważa inaczej, każda zła opinia to dla nich niszczenie mienia.

Skoro ktoś uważa że niby złamałam prawo wyrażeniem opinii niech to napiszę gniewać się nie będę b macie do tego prawo tak samo ja.

Extreme udowodniłam ci jasno o złamaniu prawa pzrez Ciebie, Nic prostować nie będę bo to co piszę jest prawdą.

Każdy zNas ma prawo do wyrażania opinii i nie ejstem panienką. W swoim poście prezentujesz szantaż do mojej osoby.

Łamiesz nałogowo prawo, może to żle się skończyć dla Ciebie.

Dostałeś publicznie udowodnienie o twoich fałszywych oskarżeniach wobec mnie - nie zapomnij że mogę to wykorzystać. Jak pisałam w poprzednim poście i powtarzam tu mam wolność do wypowiadania swojego zdania jak każdy Polak i jest to określone w prawie polskim, widać że ty nawet tego nie znasz. Nie daj boże żebym po raz kolejny znalazła twoje ip w komputerze u siebie.

Skoro ty oskarżasz mnie to przeciwko sobie masz większą połowę osób z tego forum, każdego kto żle wyraził się o serwerze. Twoja dorosłość graniczy się tylko do dowodu bo w rozumie nie.

Jak to twierdziłeś zniszczyłam ci mienie hmm w poście wyżej masz udowodnione co to mienie, niestety teraz mogę to wykorzystać przeciwko tobie. Przemyśl za nim coś napiszesz.

Opinii o serwerze wypowiadać mi nie zabronisz. po 2 ja moderatra nie straciłam tylko rezygnacja była i dreka i przynajmniej tez widac jak niby ty wszystko wiesz o serwerze. Nie będe przyczyniała się do przestępstwa.

Proszę Was drodzy użytkownicy i Administracjo tego forum skoro według Was łamie niby prawo to proszę się wypowiedzieć. Jesli będzie tzreba pojadę tam gdzie mieszkasz i będę publicznie wyrażać opinie o tym serwerze bo nikt mi tego nie zabroni

Skoro ktoś ma coś do mnie to zapraszam do rozmowy z wielką checią porozmawiam

Opublikowano

jak dla mnie prawdę powiedział twoja gadka jest tak płytka ze szkoda gadać ale co poradzić nic się nie zrobi jak ktoś myli virtual z real nic sie nie poradzi na nie spełnione marzenia to na tyle jest to moj ostatni post w tym temacie bo nie mam ochoty się ochoty za przeproszenie Wkurwiać ale powiem teraz prosto i na temat bo to juz przechodzi ludzkie pojecie:

delfinek23- Jeśli ty myślisz ze jesteś taki zajebisty i ogólnie to coś ci sie pojebało w bani twoje wypowiedzi są na tyle tępe i nie maja jak najmierniejszego sensu tak naprawdę huj mnie obchodzi co myślisz o serwerze tylko czemu pierdolisz jak baki w sklepie coś co jest nie prawda i tak naprawdę tylko mnie to wkurwia ale co poradzić dzieci internetu są góra ciekawe czy jak matka ci nie da 5 zl to tez jej tak ciśniesz jak dla mnie jesteś spasłym babsztylem siedzącym 24 h przy kompie ważącym 100kg i kurwa nie mogącym się podnieść z przed kompa sama wiesz jak cię w przedszkolu jechali i teraz jak masz tam jakiś wiek to próbujesz się odegrać rozumiem to nie ma nikt idealnego świata tylko twoje wypowiedzi świadczą o tym ze jak w real nikt nie zwraca na ciebie uwagi to możne w necie się to zmieni no to jest fakt nikt nie widzi twojego zjebanego ryja więc coś w tym prawdy jest chcesz pisz dalej ze serwer zjebany jak dla ciebie mpc nie przesądzi o losach serwera

Możesz iść z tym na Policje zwisa mi to będzie mnie stać na grzywną itp a jeśli mnie zamkną to i tak dobrze bo nie będę miał neta i się wkurwiał na twoje wypowiedzi

Spedalony jamnik będzie jebał cie od tyłu

A na razie sram na ciebie i twoich git Funfil co pierdolą jacy to nie są pro elo

Ps odpowiedz mi na tytanie czy ty chłopak czy dziewczyna bo piszesz raz tak tak więc można powiedzieć ze masz coś z psychiką to na tyle pozdrawiam

Ps wypowiedz kieruje do niej i tylko do niej do reszty nic nie mam podążają tylko za głosem jakiegoś tam cwela czy kogoś Frajerstwo Rules

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Sami kochani użytkownicy widzicie co się dzieję. I oni nazywają się ludzmi i administratorami serwera ? Nic nie mówię ale mają ciekawe podejście.

Strach i emocje przewyższyły. Normalni ludzie tak się nie zachowują. Niestety informację z mojej strony są prawdziwe, ja nie potrafię oszukiwać jak oni a skoro robię coś nie tak to przyznaję się do tego. W ich postach pojawiają się szantaże i próba zastraszenia, tym razem na dziecko nie trafili tylko na osobę dorosła która się jeszcze zna na rzeczy. Byłam na serwerze od startu i wiem co tam się dzieje, na forum mimo zbanowanego ip i tak jestem. Nikt nie jest idealny. Widzicie oni już centralnie przeginają. Przynajmniej BaalCadar dostarczył mi następny dowód, mieszają osoby trzecie.

To że serwer Wam się sypie jest wyłącznie Waszą winą, nikogo więcej. Odgrażasz , szantażujesz ,mnie to zarówno tyczysz to większości z Nas tutaj kto dał złą opinię.

Pora pogodzić się z porażka, po twoim Nicku przypuszczam że serwer extreme również jest twój co niestety też się sypię. Za Nim coś stawiasz to najpierw dokończ go. Błędy pojawiać się mogą ale nie takie że w dzień startu client nie chciał się włączyć.

Administratorzy których nie obchodzi los serwera, ciekawe podejście do sprawy zwyczajnie uciec od problemu niż w końcu powiedzieć Wam prawdę. Mieliście przykład jak admini niby się komunikują, nawet nie było przekazane że rezygnuje z posady moderatora.

Mieliście okazję zobaczyć prawdziwe oblicze Administratorów serwera.

Mam czyste sumienie że chociaż znacie wkońcu prawdę. Ja przynajmniej złamania prawa polskiego, naszej ojczyzny się nie dopuszczam.

Jestem dumna z tego że jestem Polką i prawa wyrażania własnej opinii. Każdy z Nas ma do tego prawo. Nie będę się bała ich szantażowania mnie i zastraszania, porządek z tym już robię. Zapomnieli jedno że ja się nie poddaje i miałam wiele gorszych sytuacji i konfrontacji i wybroniłam się prawem. Tutaj Administratorzy tego serwera wielokrotnie je złamali. Macie wszystko w ich postach.

Nikomu grać nie zabroniłam, kto chce to gra. Wyraziłam swoją opinię i odpieram zarzuty wobec mnie.

Opublikowano

jak dla mnie prawdę powiedział twoja gadka jest tak płytka ze szkoda gadać ale co poradzić nic się nie zrobi jak ktoś myli virtual z real nic sie nie poradzi na nie spełnione marzenia to na tyle jest to moj ostatni post w tym temacie bo nie mam ochoty się ochoty za przeproszenie Wkurwiać ale powiem teraz prosto i na temat bo to juz przechodzi ludzkie pojecie:

delfinek23- Jeśli ty myślisz ze jesteś taki zajebisty i ogólnie to coś ci sie pojebało w bani twoje wypowiedzi są na tyle tępe i nie maja jak najmierniejszego sensu tak naprawdę huj mnie obchodzi co myślisz o serwerze tylko czemu pierdolisz jak baki w sklepie coś co jest nie prawda i tak naprawdę tylko mnie to wkurwia ale co poradzić dzieci internetu są góra ciekawe czy jak matka ci nie da 5 zl to tez jej tak ciśniesz jak dla mnie jesteś spasłym babsztylem siedzącym 24 h przy kompie ważącym 100kg i kurwa nie mogącym się podnieść z przed kompa sama wiesz jak cię w przedszkolu jechali i teraz jak masz tam jakiś wiek to próbujesz się odegrać rozumiem to nie ma nikt idealnego świata tylko twoje wypowiedzi świadczą o tym ze jak w real nikt nie zwraca na ciebie uwagi to możne w necie się to zmieni no to jest fakt nikt nie widzi twojego zjebanego ryja więc coś w tym prawdy jest chcesz pisz dalej ze serwer zjebany jak dla ciebie mpc nie przesądzi o losach serwera

Możesz iść z tym na Policje zwisa mi to będzie mnie stać na grzywną itp a jeśli mnie zamkną to i tak dobrze bo nie będę miał neta i się wkurwiał na twoje wypowiedzi

Spedalony jamnik będzie jebał cie od tyłu

A na razie sram na ciebie i twoich git Funfil co pierdolą jacy to nie są pro elo

Ps odpowiedz mi na tytanie czy ty chłopak czy dziewczyna bo piszesz raz tak tak więc można powiedzieć ze masz coś z psychiką to na tyle pozdrawiam

Ps wypowiedz kieruje do niej i tylko do niej do reszty nic nie mam podążają tylko za głosem jakiegoś tam cwela czy kogoś Frajerstwo Rules

Kondzi spokojnie mordo.. Radziliśmy Sb z większymi pojebami.

Ja się nie powtarzam, więc nie odpowiem na jej ostatni post a niech Karolina czyta z zrozumieniem bo nie będę się powtarzał, to nie w moim stylu.

Ale taka notka.

"kończyłam ekonomię z prawem z otrzymanym tytułem"

Chuj mnie to za przeproszeniem interesuję, my może i proste chłopaki ale mamy coś czego Tobie brakuje, czego nie kupisz, nie wykujesz... zasady, honor, godność...

I jeszcze jedno:

"Extreme udowodniłam ci jasno o złamaniu prawa pzrez Ciebie"

to nie pierdol tylko jedź to zgłoś.. A nie zajmujesz mi czas zmuszając mnie do dyskusji z Tobą.

A co do opinii to pozwoliłem Ci ją wyrazić (pierwszy Twój post w tym temacie), mimo, że była nie słuszna to ją uszanowałem i nawet na nią nie odpowiedziałem...

Odpowiedziałem jak zaczęłaś w tym temacie usilnie próbować nam zaszkodzić (5 postów, nakręcanie userów).

Tyle.

EDIT

"Sami kochani użytkownicy widzicie co się dzieję. I oni nazywają się ludzmi i administratorami serwera ?"

Eh... szukasz publiki? Mamy CI z chłopakami bić brawo czy Cie poprzeć aby mieć spokój?

Tak dużo wymagamy?

Chcieliśmy Ci wyjaśnić, ale nie da rady... Nie dziw się że BaaL się wkurwił bo tak pierdolisz, że to głowa mała.

Prosiliśmy abyś wbiła na TS3 to pogadamy, ale do tego trzeba mieć odwagę...

Lepiej Ty zastanów się nad swoją godnością i czy przypadkiem nie sięgnęła ona dna...

"Dobrze wiem kim jestem, wiem co robię i co trzeba

Umiem się zachować, umiem tez zajebać

Umiem myśleć sam, znam dobrze tą sytuacje

Kiedy trzeba będę słuchał, kiedy trzeba przyznam racje"

Wiesz już o czym mówię?

Opublikowano

Kochany ja userów nie nakręcam, oni mają swoje serce i swój rozum i sami decydują czy zagrają czy nie. Kolejne fałszywe oskarżenie wobec mnie i obraza mojej osoby. Kolejne dowody mi dostarczyłeś. BaalCadar sam się ośmieszył. Wasze desperacje nie zmienią mojeg zdania. Każdy z Nas jest prostym człowiekiem i tego nie neguje, zrobiliście błędy, naruszenie godności osobistej, czyli prywatnej strefy człowieka. Sami jesteście sobie winni temu. Tym razem na dziecko nie trafiliście tylko na osobę która się zna na sprawach tego typu. Po raz kolejny użyłeś przenośnego szantażu wobec mnie.

Nikt nie jest głupi ani ja ani u\żytkownicy tego forum. Każdy widzi co wypisujesz i wyciągają wnioski. Mam swój wiek i bawić się w pisanie bajeczek nie mam zamiaru . Mogliście po kryjomu nie wybierać Global Moderatora, mógł ze mną wojny nie zaczynać. Podziękujecie jemu. Po zatym Wasze zachowanie tutaj, szantaże mi i inne zarzuty . Dziękujcie poprostu sobie

Drodzy użytkownicy dostałam oskarżenie że ja Was niby namawiam żebyście nie grali na serwerze. Sami dobrze wiem wszyscy że tego nie robiłam nie robię i robić nie będę. Wyraziłam swoje zdanie, ja Was do niczego nie zmuszam jak teraz widzicie poznaliście prawdziwe obliczę tych ludzi.

Nie bójcie się pisać własnej opinii. Macie do niej prawo jak rodowity Polak należy wam się to. Mamy wolność słowa, nie pozwólmy żebyśmy byli dyskryminowani przez nich. Mamy prawo do wyrażania krytyki w każdy sposób jak uznamy za słuszny oni tam zabrać a tym zabronić nie mogą. Kierujemy sie własnym rozumem i sercem. Jestem Polką i jestem ztego dumna, niebędę bała się przeciwstawic ludzią którzy dyksryminują Nas. Mamy te same prawa jak oni. Po postach ich widzie że jestesmy traktowani jak gorsi.

Po tomamy języki rozumy żeby wyrażać swoje myśi krytke badz dobra opinie. Prawo poniekad w głebszym odniesieniu nam to nakazuje i nasza Rodowa Kosntytucja Rp.

Opublikowano

Ale pierdolisz... Ja to zgłoszę choćby po to tylko aby z Tobą pogadać w realu.My nie jesteśmy zdesperowani... my chcemy mieć to z bani ale Ty zbyt napalona jesteś na to... więc pisz Sb, to mój ostatni post tutaj.

Dziękuję. Swoją opinię wyraziłem i nie będę się powtarzał.

BaaL Ciebie też proszę abyś odpuścił... to nie ma i tak sensu.

Nie bójcie się pisać własnej opinii"

Oni się nie boją, oni czytają te bzdury bo walisz długie monologi powtarzając się kilkanaście razy. Ale nie kłóć się z wszystkimi jak w końcu odpowiedzą... Ja dałem z Siebie 100% i nie dałem rady, może jak 20 userów Ci napisze, żebyś skoczyła na wizytę u lekarza to może ruszysz głową.

Opublikowano

Sami kochani użytkownicy widzicie co się dzieję. I oni nazywają się ludzmi i administratorami serwera ? Nic nie mówię ale mają ciekawe podejście.

Strach i emocje przewyższyły. (.......)

Jaki kurwa strach powiedz czego ja się boje i kogo normalny człowiek nie pisał by o takim samym w kółko tylko chodzi o to ze mam swoje granice które juz dawno zostały przekroczone nie wkurwia bardziej niz pierdolenie o czymś czego nie wiesz nawet nie napisałaś do mnie PW na forum i ty kurwa smiesz mnie oceniać bzdury to wszyscy mogą pisać to ze chcesz zepsuć opinie serwera spoko tylko nie kłam bo z tego co piszesz to naprawdę nic nie Monza wywnioskować po 1 dniu bycia Modem nie wejściu na ts i nie poznania admina mnie drek czy extreme oceniasz nas jaki kurwa prawem więć zastanów sie co piszesz ale i tak będziesz się upierać rozumiem to tylko pamiętaj ze to sie kiedyś odbije nie mowie ze teraz tylko ze jak tak tu kłamiesz a w real na pewno tez a to daleko nie zajdzie to na tyle jak dla mnie jesteś po prostu Głupią Suką nie wiedzącą co chce

Dla tych co myślą ze jestem jakiś powalony mam swoje lata i mogę pozwolić sobie na takie słowa

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zapomnieliście o jednym że oznaka bulwersacji i złości w konfronbtacji słownej oznacza że jednak jest wszystko prawda. Sznatażujesz mnie że zgłosiśz proszę bardzo ja już to zrobiłam dzisiaj.

Wypowiadania się na dany temat na forum nikt mi nie zabroni bo prawa i regulaminu jak wy nie łamie. Także widać że nic do Was nie dotarło, więc jutro policji dostarczę resztę dowodów.

Userzy mają swoje rozumy i sami się Nim kierują.

Kolejny zarzut oczernianie mnie do obcuch ludzi, super postępowanie. Zliczając zarzuty grozi do 5 lat. Dobrze wiedzieć że kolega się wydał. Więc to poprstu wykorzystamy.

Nikog namawaić nie musze jak wy to robicie żeby zyskac slawe.

Naraziliscie się ogromnie, pociagneliscie kolejna osobe do odpowiedzialnosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...