Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Ry4n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem moja Matka założyła swoje konto na moim komputerze i dała mi konto z ograniczeniami nie mogę prawie nic zainstalować ani Usunąć a chciałbym zrobić czystkę na kompie... Moglibyście mi powiedzieć jak to usunąć wygląda to tak mam windowsa xp moja mama ma osobne konto z Hasłem i nie wiem jak je usunąć z góry dzięki.

Pozdrawiam RyaN

Ps. Nie mam zamiaru słuchać komentarzy typu "Skoro ci założyli to tak powinno być etc." Adminów prosiłbym o usuwanie takich wątków.

Opublikowano

Uruchom komputer w trybie awaryjnym.

Gdy z owym trybie uruchomisz, automatycznie

zaloguje Cie na administratora.

Wtedy wejdź w panel sterowania i daj

sobie administratora

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Lul next topic o tym samym tylko dziwny powód do nadania sobie praw pewnie skumał lincz w poprzednim temacie.

Chcesz oczyścić ? A dokładniej z czego oczyścić ?

Druga sprawa dot. usunięcia hasła to jesteś jakimś upośledzonym człowieczkiem, że nie umiesz tego w internecie wyszukać ? Przecież to jest bardzo popularny temat w Google i jestem pewien, że znajdziesz tam PIERDYLIARD poradników dot. usuwania haseł z Windowsa XP/Vista/7 .

Pragnę przypomnieć Szanownej Administracji, że w grudniu jest cykl wywiadóweczek stąd niektórzy wkurzeni rodzice mogą zafundować swoim "cudownym i grzecznym i pilnie uczącym się" dzieciom ładne prezenciki :D.

jqeuR.png

Opublikowano

A na forum jak widać tylko odpowiedzi na bezmyślne bezmózgowie pytania, ale tak t bywa jak ktoś nie chce się zdobyć na odrobinę wysiłku i wysilić tą swoją szarą masę

łatwo sprawdzić czy konto Administratora ma hasło; przy wyborze użytkowników jeśli wcisnąć ESC powinno nas zalogować na konto administratora bez hasła

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...