Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 70 lv i wyprawa na dt

TheOffspring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam sure wp 70 lv czarowane m5 zbrojka m6 strach m4 wir m4, militar, okolo 600 deffa, 11k pz. Chcialem zapytac jakie eq musze zalatwiac zeby ogarniac dt (do kowala). Itemki 5x bon nie wchodzą w gre (nie stac mnie). Piszcie co musze zmienic, co poprawic, moze wytworzyc jakies potki na atak lub na obrone? itd... Obecnie oddaje ks klatw, wiec jeszcze dostane +60 obrony za pamiątki :) mam tez buffa smoka 40 lv 25% buffy (jak bedzie trzeba to go wiecej wyexpie) i buffa healera (z leczenia jakies 2k leczy)

oto moje eq:

Egzo +9 kd +3

Duchowa +9 defa +3

Rogowy +6

Lwia Tarcza +9

Ebo +9 ze slotami

Branza 10% do PZ

Zloty Naszyjnik +7 1000 pz (z przetopami da okolo 10% abs na strzaly)

Butki 1000 pz / mam tez kozaki +9 (bez bonow)

gram tez na WH :)

Opublikowano

z takimi skillami buffami i biologiem bez eq x5bon tam sie nie wybieraj

sam mam wp 75lv

biolog skonczony

skille g

14k pz

60dt

16bloku

buffy 35

i zdarza mi sie zaliczyc glebe wiec ty na dt tylko pod sciana mozesz chodzic

aaa i te egzo to wywal na ziemie bo na pvp i tak slaby jestes a do expa to najwieksze gowno

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

nie ogarniesz na pieczęciach.

musisz załatwić troche eq na DT, skille przynajmniej na m7 wbić, eq z 1,5 - 2k hp najlepiej, % obrażeń do pż i blok ciosów. ew omdlenie.

albo wbij 75 i kup sobie trute.

Opublikowano

Tak jak @UP piszę, załatw z 60% na dt, może nawet być 40% i podrasuj skille do G1 przynajmniej jeżeli masz kaske na KU.

I zainwestuj w FMS +9 sr 38+ KD +4 raczej będzie ładniej ciachać niż egzo .

Pozdrawiam :)

Opublikowano

A inta ile masz jak masz w zbrojce odbicie 25% i buffy ~30 dasz rade spokojnie 660 defa tez robi swoje jednak ktos zawsze sie przywlecze i pomoze.

Opublikowano

W sumie to ja chciałbym tylko trzymać spota więc mogę mieć i 0 na dt. Kumple będą bić łuki, ja chcę tylko zebrać spota no i niech oni biją, ja oczywiście "miecze" wytnę. Skille oczywiście dobiję do G, o to nie ma problemu, pamiątki też oddam. I ten 75 spokojnie dobiję. Załatwiam trutę i dopiero od 75 latam na dt, ale chciałem się juz mniej wiecej teraz zorientować co poprawić żeby wszystkiego na "ostatnią chwilę" nie zostawić.

Opublikowano

Uu , ze skilami jest kicha . Skille wbij na co najmniej M10. Z mojego doświadczenia wynika , że hp nie jest aż tak ważne jak % na trupy ( oczywiście i to ,i to jest ważne lecz hp się bardziej przydaje przy mniej defa). Na tą chwilkę 40-50% na trupy i lecisz na lajcie

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Gość PoweRade™
Opublikowano

Skile fatalne jak na Wp'ka . Do eq wystarczy jakiś hełm z 20 dt

Opublikowano

Skile są słabe ja w surze 59 lvl miałem lepsze

ja proponuje założyć coś na DT najlepiej hełm albo naszyjnik\

EDIT

yeah 150 postów już mam BRAWA DLA MNIE xD

nie reklamujemy yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...