Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak limitu IP?

Zigler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joymax zniósł limit IP?

Coraz więcej serverów jest crowded i nie da się wbić za 1wszym razem (w tym ten na którym gram...)

Czyżby za mało kasy leciało z premek?

Było jakieś info ze strony joya o takim działaniu czy za plecami graczy to robią licząc na to, że nikt się nie skapnie?

Nie wiem czy oni myślą, że jak zapchają servery to gracze będą kupować premki, bo mi się wydaje, że ta reszta co została zacznie odchodzić.

Opublikowano

Nie wiem czy Joy zniósł jakiś limit IP, ale pewny jestem, że im chodzi głównie o to by zarobić kase przy jak najmniejszym wisiłku. Uważam to za bardzo możliwe.

Opublikowano

Możliwe i to bardzo, lecz wg. mnie nie będzie to pozytywnie rozpatrzone wobec graczy.

Tak samo nie sądze że to zachęci do zakupienia większej ilości Premium.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hahaha, ten Joymax mnie rozbraja. Ja nie wiem jak można grać na Isro, skoro wiesz, że oni chcą wyssać od Ciebie tylko kasę. Co do limitu IP, to możliwe ale nie ma pewności. Byłoby im to na rękę, wreszcie więcej kasy ... <lol2>

Opublikowano

Haha. Goldfarmy i jeszcze na dodatek znoszenie IP, doić kase chcą tylko. Pewnie większość skończy z Isro

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...