Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rozpakowany Client Balmora

AnonimowyTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpakujesz NevrasT'a to jesteś pro elo ;p racja, to chyba jeden z najbardziej zabezpieczonych serverów ;p

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozpakujesz NevrasT'a to jesteś pro elo ;p racja, to chyba jeden z najbardziej zabezpieczonych serverów ;p

Jak nevrast poleciał przy pierwszym ddosie już nie mówiąc o ich pierwszych 3 stronach.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Rozpakuj Clienta InfinityMetin

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Rozpakuj klienta metin2.pl! Będziesz "Pr0 3Lo El0". Ludzie, nie spamujcie tu co ma rozpakować tylko conajwyżej mu na PW poślijcie propozycje + link do klienta..

Cóż, skoro balmora tak łatwo się oparła to obstawiam, że z 95% klientów nie będziesz miał żadnego problemu. Powodzenia.

Co do NevrasT'a, nie wiem jak z LZO ale gdy próbowałem się do niego dostać to wyłączał się klient. W hex'ie też nie ma co szukać bo nawet głupi pong jest w zupełnie innym miejscu.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Bo w kliencie NevrasT masz AutoIT, które rozpakowuje normalny launcher do tempa, po czym uruchamia go tak, jakby znajdował się on w folderze z grą. Skrypt AutoIT serwera NevrasT reaguje na takie programy jak na przykład Cheat Engine lub Metin2 Key Manager.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Sugerujesz, że binka znajduje się w tempie? Jeśli tak to bezproblemowo można ją skopiować po czym wyciągnąć odpowiednie dane (jeśli się mylę to proszę o sprostowanie).

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

No tak, znajduje się w tempie, chociaż jeśli chodzi o wypakowanie klienta to życzę powodzenia.

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Bardziej zjebanego posta nie widziałem i jeszcze to "dziecinny", a mi się wydaje że po prostu masz do niego żal że rozkodował Twojego klienta z Xenoxa i udostępnił użytkownikom. Tak zachowują się ludzie którzy nie potrafią się dzielić i nie wiem co robisz jeszcze na tym forum, ponieważ ono jest do tego aby sobie wzajemnie pomagać i nie mówię o gotowych rzeczach, ale o samej chęci pomocy w słowach. I nie robi się w profilach że jbc pisać pw,gg czy skype a gdy ktoś napisze i poprosi o jakąś radę lub wskazówkę to po prostu się go spławia...

Opublikowano

Takimi rzeczami nie powinno się dzielić.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Bardziej zjebanego posta nie widziałem i jeszcze to "dziecinny", a mi się wydaje że po prostu masz do niego żal że rozkodował Twojego klienta z Xenoxa i udostępnił użytkownikom. Tak zachowują się ludzie którzy nie potrafią się dzielić i nie wiem co robisz jeszcze na tym forum, ponieważ ono jest do tego aby sobie wzajemnie pomagać i nie mówię o gotowych rzeczach, ale o samej chęci pomocy w słowach. I nie robi się w profilach że jbc pisać pw,gg czy skype a gdy ktoś napisze i poprosi o jakąś radę lub wskazówkę to po prostu się go spławia...

Weź ty ogarnij . ;>

Co ty wiesz ...

Dzielić to się można np jakąś nową rzeczą a nie całokształtem pracy jaki jest klient .

Nie wiesz tego bo nigdy nie poświeciłeś czasu by skleić coś swojego .

Opublikowano

Hihi, tylko po jakiego komuś klient Balmory ? Rozpakowałeś, fajnie, miej dla Siebie, może administracja serwera nie chciała by aby to miało miejsce a ty tutaj pierdolisz o dzieleniu się, znam wiele ludzi którzy identycznie myśleli ale otrząsnęli się i przestali bo w końcu trzeba zrozumieć że te forum to jedna wielka banda dzieciaków i tak to już niema sensu.. = )

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko żeby się bawili w takie rzeczy ale to już trochę dziwne skoro kolo do autora klient pisze że na tym forum się trzeba dzielić i wgl . (;

Opublikowano

Mówiłem że nie wspominam gotowych rzeczach! Czytajcie ze zrozumieniem! Ale gdy ktoś ma jakieś pytanie to moim zdaniem trzeba mu odpowiedzieć,a nie zwyczajnie go olać lub spławić. Każdy z nas jest równy sobie, ale każdy co innego potrafi. Bo z tego co widzę to każdy liże dupe osobom które umieją coś a za chuja by nikomu nie pomogli za darmo. Są rzeczy które mają swoją cenę, ale na kliencie balmory jest naprawdę mało wgrane, prawie nic. A administrator Xenoxa

nie ma prawa nazywać kogoś "dziecinnym" przez to że rozkodował mu klient ponieważ sam ma w chuj rzeczy z tego forum i epvp. 90% rzeczy macie z tego forum i epvp i to są tak nazywane "wasze" klienty, a mi się wydaje że to po prostu przeróbka lekka. Więc się zastanówcie trochę zanim powiecie że robicie coś samemu. Zrobiliście 10 rzeczy a niemcy zrobili z 1000 i się większością podzielili. Więc nie mówcie że tak strasznie dużo zrobiliście go gówno zrobiliście.

Po 2 nie sądzę aby ktoś wykorzystał wszystko z tych wypakowanych klientów. Tylko rzeczy które komuś się podobają a nie miał możliwości ich zdobycia.

Po 3 widać kto jest dzieckiem a kto nie. Więc moim zdaniem Ci ogarnięci zasługują na odrobinę pomocy.

Opublikowano

Hihi, tylko po jakiego komuś klient Balmory ? Rozpakowałeś, fajnie, miej dla Siebie, może administracja serwera nie chciała by aby to miało miejsce a ty tutaj pierdolisz o dzieleniu się, znam wiele ludzi którzy identycznie myśleli ale otrząsnęli się i przestali bo w końcu trzeba zrozumieć że te forum to jedna wielka banda dzieciaków i tak to już niema sensu.. = )

aha czyli co robisz na tym forum.

Mówiłem że nie wspominam gotowych rzeczach! Czytajcie ze zrozumieniem! Ale gdy ktoś ma jakieś pytanie to moim zdaniem trzeba mu odpowiedzieć,a nie zwyczajnie go olać lub spławić. Każdy z nas jest równy sobie, ale każdy co innego potrafi. Bo z tego co widzę to każdy liże dupe osobom które umieją coś a za chuja by nikomu nie pomogli za darmo. Są rzeczy które mają swoją cenę, ale na kliencie balmory jest naprawdę mało wgrane, prawie nic. A administrator Xenoxa

nie ma prawa nazywać kogoś "dziecinnym" przez to że rozkodował mu klient ponieważ sam ma w chuj rzeczy z tego forum i epvp. 90% rzeczy macie z tego forum i epvp i to są tak nazywane "wasze" klienty, a mi się wydaje że to po prostu przeróbka lekka. Więc się zastanówcie trochę zanim powiecie że robicie coś samemu. Zrobiliście 10 rzeczy a niemcy zrobili z 1000 i się większością podzielili. Więc nie mówcie że tak strasznie dużo zrobiliście go gówno zrobiliście.

Po 2 nie sądzę aby ktoś wykorzystał wszystko z tych wypakowanych klientów. Tylko rzeczy które komuś się podobają a nie miał możliwości ich zdobycia.

Po 3 widać kto jest dzieckiem a kto nie. Więc moim zdaniem Ci ogarnięci zasługują na odrobinę pomocy.

Zgadzam się z twoją wypowiedzią. Jest dużo osób co zrobili coś nowego ale się nie podzielą.

Opublikowano

Prawdę mówiąc po rozpakowaniu clienta M2M nastąpiła by nowa era dla prywatnych serwerów. Wszystkie nowości urozmaicałyby nasze serwery dzięki czemu chciałoby się ich aż próbować... Te wszystkie mapki, moby, npc i inne dodatki z M2M są na prawdę ciekawe. Co z tego, że client to całokształt pracy ludzi nad serwerami. Wiem co to znaczy włożyć wysiłek w clienta, bo sam robiłem własnego jednak dla tego co w cliencie M2M mimo wszystko warto go rozpakować. Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Drogi autorze tematu możesz to zapakować w postaci plików eix i epk bo coś mi sie nie udaje z góry dziękuje

Opublikowano

Prawdę mówiąc po rozpakowaniu clienta M2M nastąpiła by nowa era dla prywatnych serwerów. Wszystkie nowości urozmaicałyby nasze serwery dzięki czemu chciałoby się ich aż próbować... Te wszystkie mapki, moby, npc i inne dodatki z M2M są na prawdę ciekawe. Co z tego, że client to całokształt pracy ludzi nad serwerami. Wiem co to znaczy włożyć wysiłek w clienta, bo sam robiłem własnego jednak dla tego co w cliencie M2M mimo wszystko warto go rozpakować. Pozdrawiam

Dlatego dla takich ludzi jak Ty nikt tego nie wypakuje. Pozdrawiam.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Za rozpakowanie kogoś clienta bez np: FuBu zgody może nawet podać Cię do sądu za to że rozpowszechniasz jego pliki.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Za rozpakowanie kogoś clienta bez np: FuBu zgody może nawet podać Cię do sądu za to że rozpowszechniasz jego pliki.

Wtedy by się sam wkopał bo prawa do edycji klienta ma wyłącznie firma Ymir albo Webzen(chyba przejeli Ymir).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...