Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] Kilka łatwych pytań :P

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Skąd brać eq np. lepszy gun dla medyka?

2. Jak chce zagrać jakiś 'mecz' to klikać serwer browser czy to 'start playing'? I jaka jest różnica między nimi?

3. Czy podczas 'meczu' da sie zmienic klase? Jak tak to gdzie?

4. Jezeli nie podczas meczu to kiedy?

5. Czy w grze są jakieś lvle lub cos w tym stylu? Jezeli tak to gdzie to mozna sprawdzic jaki sie ma.

6. Czy sa jakies umiejetnosci? Chodzi mi o jakies no nie wiem ze uber charge sie szybciej ładuje. Jezeli tak to jak sie to zdobywa?

7. Czy jest jakas waluta/kasa w grze? Jezeli tak to za co ja dostajemy i na co mozemy wydac?

I jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze.

Dzieki i pzdr!

Opublikowano

1. Z losowego dropu przedmiotów, podczas grania masz możliwość uzyskania przedmiotu, lecz jest to całkowicie losowe.

2. Możesz kliknąć i tu, i tam, nie ma żadnej różnicy, chyba że chcesz wybrać serwer na który wejdziesz

3. Można, klikając przecinek

4. j/w

5. Są levele przedmiotów, sprawdzasz je najeżdżając na nie myszką

6. Większość przedmiotów ma bonusy, np. Kritzkrieg zapewnia o 25% szybsze ładowanie się ubera, ale nie daje nieśmiertelności tylko trafienia krytyczne. Przedmioty bez bonusów to tzw. reskiny, czyli inny wygląd i nazwa podstawowej broni.

7. Praktycznie każdy item w grze jest walutą, możesz kupić coś za bronie, za metal, za inne czapki albo drwiny.

Z przyjemnością odpowiem na inne pytania, pozdro.

aha.

Opublikowano

Jakie lvl broni?

Co one dają i jak się je zdobywa?

Ps. Pamiętaj od czwartku przez 10h grania itemki dropią później się nie dziw że nic ci nie dropnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...