Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DLC Pack

.: Cruzzu :.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam tutaj dla was kolejną sprawę.

Mianowicie pojawia się mały problem,gdyż mam zamiar zakupić DLC Pack "Fight For The Light",lecz nie mam Karty kredytowej.

Poprosiłem rodziców,ale oni są w tym Mega zieloni,więc pisze tu do was,bo - wiadome,kliknąć,przelew,kupić itd.

Ale przypał jest z tym,że tam można płacić tylko w dolarach,a przecież my żyjemy w polsce :P

Tak więc,prosił bym o wyjaśnienie Krok Po Kroku,jak mógłbym to zakupić w Polsce z banku np ING etc.

9.99$ - Ok. 30/40 zł na nasze,no ale raczej tak się nie da zrobić.

Myślę,że trzeba założyć konto jakieś,tam kupić na dolary,a następnie z tego konta zakupić dodatek - Mam racje? Cóż,tak czy tak proszę o dokładne wyjaśnienie Kroczek Po Kroczku.

Dzięki.

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

Zakładasz konto PayPal na Imię i Nazwisko osoby, która będzie wpłacała kasę (WAŻNE!!!!!), następnie klikasz "Wpłać (błyskawicznie)", a tam pojawią się dane do przelewu.

Wpłacasz ok. 40zł, a następnie kupujesz DLC. Spokojnie, podczas zakupu Zł. zamienią się na $ :)

Opublikowano

Dzięki wielkie,to w zasadzie do zamknięcia :-)

Nie obchodzi mnie czy dasz mi - czy dasz mi +.

Zależy mi na tym,żeby ci pomóc,a nie na statystykach.

Jeżeli zrobię coś źle,lub mój post ci się nie podoba,po prostu daj co chcesz i nie krytykuj publicznie.

31055485505038501678.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...