Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak uruchomić grę mają ją na komputerze

Crysi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z grą Vindictus mianowicie taki:

Waga clienta Vindictusa wynosi 2.5GB. Ja mam internet z Play Mobile który posiada określony transfer, przez który nie mogę pobrać clienta gry. Zgrałem cały client gry Vinditusa (folder - Nexon) od kolegi na Pendriva po czym zgrałem go na mój komputer. I tu tkwi problem. Jak uruchomić grę?? Na początku spróbowałem przez plik w folderze Nexon>>Vindictus EU>>en-EU>>Vindictuslauncher. Jednak gra nie chce się włączyć. Pojawia się komunikat "Cannot start HackShield driver". Próbowałem także przez stronę. Zalogowałem się , klikam play po czym pojawia się panel do pobrania clienta. Co zrobić by dało się grać. Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Po 1.

Nexon>>Vindictus EU>>en-EU>>Vindictuslauncher tylko Vindictus.exe

Po 2.

niektóre pliki są pobierane jednakże nie są instalowane dokładnie w podanym folderze !!!

Po 3.

Twórcą takich gier zależy na tym żeby ludzie pobierali z ich stron instalki :)

Tyle ci mogę powiedzieć :)

Opublikowano

Po 1

Pisałem że jak tak uruchamiam to mam problem z Hshieldem

Po 2

Dlatego pytam się co mam zrobić ;(

Po 3

Napisałem o moim problemie z internetem.

Proszę kogoś obeznanego o pomoc w mojej sprawie ;(

Opublikowano

HS szaleje, próbowałeś go uruchomić osobno? poza tym, nie łatwiej było by przynieść sobie instalkę aktualną ? ew. patche to max 100mb... albo dziś bedzię patch o 11:00 to wtedy niech Ci pobierze i zrzuci na pen-drive i po filozofii :D

sygnaveu.jpg

Potrzebujesz pomocy? Pisz.

GG: 1095954

Opublikowano

Wszystkie gry od Nexona tak mają. Pewnie jest jakiś sposób, ale go nie znamy. Z CA było tak samo, musisz ściągać na danym kompie ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...