Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Błąd NEXON'a czy może coś więcej...

SipTiziSm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś, tj 11.12 od ok. godziny 17 nie da się wejść do pokojów na Channelach Alfa,Bravo,Charle itd. Działają tylko Rec Rulez i Bull Terrier.

Czy to błąd Nexon'a czy może znana i kochana grupa Anonymous? Wszyscy są oburzeni, gdyż nic nie pisze na forum Nexon'a ani także na stronce. Czy wierzyć w te brednie?? Co wy o tym myślicie?

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Do tej pory naprawili tylko część :] pewno w nocy zrobią przerwe na 2godzinki

i całość naprawią... odetchnijcie od gry :D

sygnayr.png
Opublikowano

grupa Anonymous? co to za grupa ??

Grupa Anonymous - niezidentyfikowana grupa hakerów z całego świata podejmująca protesty oraz inne działania w internecie. Działania przypisywane grupie "Anonymous" są podejmowane przez niezidentyfikowane jednostki, które przybierają nazwę "Anonymous" atakując serwery rządowe lub korporacyjne. Od czasu przeprowadzenia ataku na nowy firmware dla PS3 w wersji 3.56, szeroko relacjonowanego w mediach, liczba incydentów przypisywanych stałym członkom grupy ciągle rośnie. "Anonymous" przeciwstawia się globalizacji portali społecznościowych i cenzurowaniu internetu. Grupa wypowiada wojnę wszystkim, którzy w ich ocenie szkodzą internautom.

Źródło: Wikipedia

Coś pamiętam że oglądałem jakiś filmik o ich próbie zamachu na serwery Nexon'a...

@Edit

Niestety, nasi bracia z Nexonu jeszcze się nie uporali z problemem ;/ można grać tylko na Rec Rulez

beznazwy2kopiao.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

WTF ??

Jak tylko na Recu ?

Można na Fox'ie ( te gdzie są same fire team'y) , Bravo :)

Ja wczoraj grywałem na Bravo i dobrze było.

Co do alpha i reszty o 1 w nocy żadnych roomów tam nie było o.O

Opublikowano

Anonymous to napewno nie było. A tamte video'a wszystkie to same fake. Nie wierzcie w takie brednie, tylko po prostu może oni tam coś robili w tych godzinach.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Problemy z grą ustały... Myślę, że w temacie już wszystko zostało wypowiedziane. Proszę o zamknięcie.

beznazwy2kopiao.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...