Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam radę z wrotkami urodzinowymi?

andrzej1_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bossy matki i proty? to z delty ? o ja pierdole. Najtrudniejsza fala jaka kiedykolwiek przechodzilem, o wiele bardziej wole ostatnią z Zety , z uberami, bossami i zwyklymi, od streunerow po MK.

Jesli bedzie to co w delcie, chociaz 1/3 tego, to i tak nie dasz rady, gwarantuje ci to.

Opublikowano

@up ha :) bosy matki sa 2 razy slabsze bo to sa urodzinowe wrota...

@topic zapusc pbdobota... (@down a nie mialo byc taki zwrot) :) ale tak bez bota tez dasz rade

Opublikowano

A co ty robisz na forum z botami na dziale z botami do darkorbit? Bot to program który sam ci gra- w tym przypadku robi ci wrota

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

czy ja wiem czy się nie opłaca za npc dużo kasy wleci no może nie dużo ale coś do tego bostery do tego skromna nagroda na koniec nie jest aż tak źle

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Co do zysku to nie opłaca się, chyba że puścisz bota jak Cię nie ma na kompie - to wtedy inna sprawa, zysk mały ale zawsze jest, ja osobiście nie robił bym bo to dla mnie strata czasu ^_^

Ale twój wybór, co do tematu to zależy od twoich umiejętności, możesz mieć trochę trudności ale dasz radę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...