Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

toorop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co do zbierania syfu z v2 i katakumb. Do którego z tych miejsc bardziej opłaca sie kupić przepustki i jak dokładnie dostać się z m1 do v2 czy też katakumb (złom mam zbierać noob charem).

Opublikowano

W v2 wg . mnie opłaca się bardziej, gdyż jest tam po prostu więcej osób. A co zbierać? Sztylety, wachlarze dzwony.. Wszystko co zajmuje 1 miejsce w Eq. Np. Wachlarz feniksa vs Lodowa iglica- U handlarza kosztują tyle samo, ale Na miejsce jednej lodowej igły możesz wpierdzielić 3x wachlarz- Więc itemy które wymieniłem wczesniej opłaca się zbierać najbardziej :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Więc tak:

Idziesz do M2, tam do staruszka i na pustynię, z pustyni w prawym dolnym rogu idziesz do lochu pająków (obok wężowego pola) i trafiasz do v1. z v1 idziesz do ostatniej komnaty z królową i tam jest gościu co za przepustkę Ciebie tpnie.

Opublikowano

A warto sprzedawać przepustki? może nie warto biegać po złom...

W sumie racja, więcej wyciągniesz za przepustki niż za złom.. Chyba że ci się trafi złom typu: 10 ludzie 1k hp itp :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Dobra sorki że tyle pytań, ale jeszcze 2 mam ;p

1. Co najbardziej opłaca się sprzedawać z IS ?

2. Czy jest jakiś temat o problemach z multihackiem 1.7 by slait bo mi crashuje czasami, a inne boty nie chodza wcale

Opublikowano

Hmmm, lecisz z m1 teleportem na pustynie, później lewy dolny róg V1, w V1 lecisz na ostatnią komnatę i tam koleś stoi, dajesz przepe i leecisz do v2 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...