Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otoz wpadlem na pomysl, Pomysl polega na pojsciu wojem na 35lv do v2 na szpony (Walenie na Polimorfi). Dobre Eq i Duzo PZ.

Pytanie jeszcze 1 mam. Czy jak mam postac ma ona np. 300deffa to na marmuru bedzie miec tyle defa czy nie? Deff postaci liczy sie cos na marmuru?

Sorry za Brak Polskich Znakow.

Opublikowano

bedzie miala mniej delfa wiec nawet tarcza +9 i zbroja +9 nic ci nie dadza.kup nawet na 1 levle na 0 zbroje aby miala bon 2k hp byle jaka bo hp zostaje to samo ale felf obrona zostaje zmiejszona i zawsze na amrmurze jest taka sama.

Opublikowano

def na marmurku to 60 nie zawsze ci bd pokazywalo ze masz 60 ale na prawde jest te 60

duzo pz i bloku ewentualnie mozesz kupic buty pz +omdlenie i tak samo naszyjnik ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ta a jak tam pojde np. z 35lvl dagger z eq z pz to w ile wbije ten np.40lvl?

@up

gdzieś w maksimum 4 dni.

Choryś chyba, 1dzień. Jeśli przysiądziesz to 2-3godzinki. Wiem, bo expiłem, lecz z pierścieniem, bez licz 2xdłużej.

kochamplastik.png
Opublikowano

Zależy na ile się ma poli ... z PD ten 40 wbijesz w 2h max . Dużo hp szybko ataku i ruchu i latasz jak pojebany :D

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Teraz Malo Hacków Jest Żeby Działały Na PL Bo Jest Hack-Shield Nom Ale W 1 dzien Max + Pierscien Doswiadczenia z IS

Proszę O Zrzucenie Ze Mnie Tych %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...