Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Elite Moderator

Misiek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc nie dawno dostałem bana, mam teraz nowe konto i tu jest problem. Zrobiłem dzisiaj 2 joba i dostałem elite moderatora na 1 dzień. Założyłem go, patrzę i mam go żółtego What the f....?? Nigdy wcześniej nie miałem elite więc to trochę dziwne, bo wiem że żółty elite oznacza, że jak kogoś kickałem i inni klikali na nie. PRZYPOMINAM, że nigdy wcześniej na tym koncie nie miałem elite. Proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

może źle widzisz kolory ? Skoro nigdy nie miałes elita to skad wiesz że masz zły kolor ? Daj ss najlepiej...

ehh.:)

Opublikowano

To jest od początku jak załozysz tego Elite. Kicknij kogoś i masz zielonego ( ale musi być więcej na tak niż na nie).

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Jak ktoś ma pierwszy raz elitkę, to ma żółty kolor, czyli neutralny, kikniesz jedną osobę, jak więcej głosów będzie na tak, to będziesz miał zielony kolor.

Opublikowano

Wszedł system Elitek, można mieć Zieloną/Pomarańczową i Czerwoną to zależy od głosowań F5/F6

Opublikowano

@up Nie czy dużo wywala tylko czy jest sprawiedliwy. Jak na tak jest więcej niż na nie, to znaczy ze sprawiedliwy kick. Przynajmniej tak to u nich jest.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Dostałeś i jesteś neutralnym elite Modem np. kiedys będziesz mial elite to tez nim bedziesz np. wbijesz zoltego elite moda stracisz elite znowu dostaniesz i masz zielonego nie zoltego ^_^.Normalna rzecz.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...