Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] tutoriala do tibi auto pod 9.31

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam tibie auto pd najnowsza tibie , ale kompletnie nie wiem jak sie nia poslugiwac!

Jest moze na mpcforum jakis tutorial w ktorym psize jak ustawic zeby sam latal bil potworki i zbieral loota?

JAk tak to prosze o link!

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Odpowiem ci na te pytanie co napisałeś w tresci. W auto attack można ustawić co i jak ma śmigać tam masz lot jak dasz lot custom to koło load skrypt czy cos tam

tam zaznaczsz do loot custom to znaczy ze jak taqm zaznaczysz co ma zbierac to zbiera i musisz zaznaczy w lot custom zeby odpaliło tą opcje loot gp i worm i to wiesz xD potłumacz sobie na necie łatwie ci bedzie, tam jak masz te strzałky koło waypont to tam jak ma chodzi chyba ta na górze koiło tej tabelki to naciskaj a na samej górze to jakie potwory ma bić a niżej jakie ma ingorować. tam nizej zostaw oprócz tych strzałek po prawej xD nad waypontami. tam ustaw you seen wyłacz.

na necie masz pełno poradników ja tez niemam czasu i za bardzo niechce mi sie tłumaczyc ale lubie pomagać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...