Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ślub

PanZycia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ożeniłem się ze swoim buffem, dałem pierścionki, kasę i dostałem po obrączce. I jak chcę się teleportować to mam komunikat:

'nie możesz nosić obrączki, jeśli nie jesteś w związku małżeńskim' WTF??!!

i co kurwa straciłem dwa pierścionki???

Opublikowano

Czyli albo nie jesteś z żoną na jednym CH, albo chcesz się teleportować do v2., gdzie nie działa teleportacja.

Opublikowano

bylem na tej mapie, poszedlem do tej typiary byly dwie opcje, marsz i coś jeszcze. nie mialem opcji zeby wlaczyc noc snieg itp wiec wylogowalem sie i pewnie zle.

kurwa w zadnym poradniku nie jest napisane jak zakonczyc, moze teraz ktos powie?

Opublikowano

Jeśli się wylogowałeś to bardzo źle ;/ Wejdź na to ch na którym brałeś ślub i zobacz czy twój ślub dalej trwa.

Opublikowano

Jeśli się wylogowałeś to bardzo źle ;/ Wejdź na to ch na którym brałeś ślub i zobacz czy twój ślub dalej trwa.

Prawdopodobnie już nie :).

Musisz na slubie cos tam zrobić, potwierdzić związek a potem dopiero masz 100% slub. Musi Cię samemu lognąć do M1 , nie Ty siebie :D .

Ps. A masz buffa jako rodzine? :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

No nic, za tydzień zrobię kolejny ślub jak wydropię pierścionki.

@up jako rodzinę czyli?

Kliknij 'znajomi' i jeżeli jestes w związku małżeńskim pojawia się poza zakładkami 'Znajomi' i 'Gildia' Nad nimi dochodzi jeszcze 'Rodzina' :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...