Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Style poszczególnych klas

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kurde mam bardzo wielki dylemat jaką postacią grać i w jaką postać inwestować.Ja lubię robić rozpierdol,pasuje gunner ale dla mnie to chyba zbyt prosta postać,idziesz i rozpierdalasz.Commando,dosyć ciężka postać żeby ogarnąć dobre staty,ale lubię dość tą postać bo trzeba potrafić grać,trzeba mieć tą taktykę.Soldierem grałem najdłużej bo to taka "neutralna" postać,też robi dosyć mocny rozpierdol.Nie wiem w co się w czuć.Chciałbym zrobić dobry rozpierdol,kończyć z dobrymi statami,ale również mieć z tego satysfakcję i zabawę.Naprawdę trudny dylemacik,a chciałbym już zainwestować troszkę w jakąś postać,ale jaką ? :D Co radzicie ?

Opublikowano
Największy fun z gry daje mando z TT największy rozpierdol + zabawa + statystyki .

Dzięki za szybką odpowiedź,ale ja ogólnie nowy jestem więc możesz troszkę jaśniej ? :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest to po prostu mało wydajne, moim zdaniem. Jeżeli masz film oraz dokładnie wiesz jakich broni używasz to nie widzę problemu aby dodać.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

ja dla soldka polecam

NATIONAL:

SVD lub Pancerniszczyciel 39

Kradziona Super Ręczna Armata Harrego

Royal :D

M95 lub MK1 ,,Łobuz''

Zwędzony Uber Faworyt Gerharta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...