Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] wrota urodzinowe

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Warto dodać że FE bez peta daje radę aż do macek, tam zaczynają sie schody

Sry za double post, ale na macki i proty polecam 2 konfy ucieczkowe (15lf3, 16 oslon na dronach, 15 napedow, zlotko naped seprom reszta). Z takim zestawem powinniście dać radę z x1

Opublikowano

Ja te wrotka zrobiłem dzisiaj bez PET-a, Vegą 1/2 FE :rolleyes:

Od 0:04 do 2:24

Tylko w tych 2 ostatnich falach było dość uciążliwe robienie ich dalej :P xD

I HeAtE-BANN'S

zmowa ACTA

Opublikowano

Zamiast tych wrót zrobiłem zete w 2 godziny. Nie będę marnował czasu na coś tak nieopłacalnego. To jest o połowe słabsza alfa , tak ? To czemu nagroda taka nie jest? ;(

Uczeń
Opublikowano

vegą latam bardzo sporadycznie, konfy z golca po lekkiej modyfikacji pod kątem zwiększenia siły strzału powinny dać radę. Tam zabawa polega na podleceniu, ubiciu protów aż nie zejdą nam osłony po czym odlatujemy i ładujemy osłonki. Proty trzymają się macki wiec do rogów ich nie wyślesz ani kręcić nie będziesz. Skończyłem to jakąś godzinę temu, jak się wybije połowe to już jest z górki

• 1 rok później...
Opublikowano

Wrota w sam raz dla pół full elit ze wgl na poziom trudności. Nagrody nie są jakieś ogromne, ale zawsze cuś ;)

+odkop-cls

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...