Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PIRATE BOOTY NA MAPIE

damian&d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy macie jakiś sposób na pokazywanie pirate booty na mapie?? Nie chodziło o skrypty WP, bo nie chce ryzykować. Ale takie pokazywanie jak w BioBocie, wcześniej jego na innym koncie właczałem i zbierałem. Dzięki za ODP. Bo nie chce zbierać 2 000 kluczy bez pokazywania.

Opublikowano

Skrypty wp (prócz tego na zbieranie boxów) w DO są niewykrywalne więc czemu nie chcesz używać ich?

Innego sposobu nie znam ..

#Brak prefiksu ..

Opublikowano

O ile się nie mylę to boty pokazują skrzynie piratów, możesz sobie puścić konto z pchełką np. na x2 i będzie pokazywać gdzie są na mapie, a ty w tym czasie zbierasz je swoim kontem.

A jak nie, to tylko skrypt wp, pokazuje Ci strzałkę nad statkiem gdzie jest najbliższa skrzynia piratów. Dział Tutoriale.

Opublikowano

Ale jaka pewność z tymi skryptami na WP?? złapano kogoś?? Kiedyś?? A prefiksu brak bo nie mam takiej opcji na tel :) a boty... To który bot pokazuje oprócz biobota, który nie działa już??

Opublikowano

Czy pokazuje to nie wiem (szczerze nigdy nie widziałem) ale jest możliwość zbierania pirackich boxów i kupowania kluczy. ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...