Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamówienie w empiku

Danny1470

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie wiedziałem gdzie to napisać więc pisze tu otóż mam takie pytanie bo chciał bym kupić grę "Devil May Cry 2" gra wyszła w 2003 roku więc jak każdy się domyśla nigdzie nie można jej kupić i moje pytanie czy w Empiku była by możliwość żeby ją zamówić ? gra jest dosyć stara i właśnie nie wiem i w Empiku nigdy gry nie zamawiałem więc moje pytanie czy można by było ją zamówić :)

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Jeśli nie ma gry na liście produktów to nie zamówisz. Ewentualnie zajrzyj na Good Old Games . Tam mają sporo starych gier na sprzedaż w wersji cyfrowej.

Zawsze jeszcze jest możliwość kupna używanej na Allegro.pl

jqeuR.png

Opublikowano

Jeśli nie ma gry na liście produktów to nie zamówisz. Ewentualnie zajrzyj na Good Old Games . Tam mają sporo starych gier na sprzedaż w wersji cyfrowej.

Zawsze jeszcze jest możliwość kupna używanej na Allegro.pl

Wiesz ja jestem taki że wolę nowe dostać ale Devil May Cry 1 kupiłem na allegro NOWE a wyszło w 1997 jak dobrze pamiętam więc nie wiem ale dzięki +

Jak już pisałem wole nowe :)

Ps. Sorki za doubla ale w google chrom nie mogę edytować nie wiem czemu :<

Opublikowano

Najlepiej to zadzwoń do empiku.

Ja zadzwoniłem i odłożyli nawet dla mnie ;)

A gra była aż tak stara ?:D

Opublikowano

Wystarczy albo zajść do sklepu i zapytać się o grę, sprawdzą czy mają na magazynach lub też do nich zadzwonić. ;)

Ok dziękuje wszystkim za odp każdy dostaje + można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...