Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Photoshop CS5

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec pobrałem Photoshopa CS5 wersję Trial, no i gdy chcę stworzyć plik " nowy " wyskakuje takie coś :

lolro.png

Oraz takie cuś :

lol2xu.png

Nie wiem co mam zrobić ponieważ po 2 errorze wyłącza mi PS'a tak samo z siebie, wywalając komunikat czy wyłączyć Ps'a czy znaleźć rozwiązanie problemu.

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam. :c

Opublikowano

@Pexior05 są tu tylko 2 wyjścia coś źle pobrało ( pobierz jakiegoś rip'a czy coś tym stylu ewentualnie inną wersję ) , albo masz coś z systemem może masz jakieś pozostałości po dawnym Photoshopie spróbuj zaktualizować wszystko co się da .

EDIT:

Na 2 obrazku masz problem z c++ zainstaluj to LINK

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=9cfb2d51-5ff4-4491-b0e5-b386f32c0992

Skanu nie ma bo to strona samego Microsoftu a tam na pewno są wirusy , robaki i tym podobne .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, po południu sprawdzę, teraz dostajesz limit kilka plusów, ponieważ bardzo mi pomogłeś.

Opublikowano

Niestety, nadal nie działa, błąd dyskowy wyskakuje, chociaż usunąłem wszystko związane z Photoshopem, a Runtimeerror wysyakują, chociaż pobrałem ten pliczek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...