Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rec Rules KD

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jak gram na rec rules to spada mi kd na rec rules i na normalnym bo sa 2 kd czy jak gram na rec rules to spada mi tylko na tym servie nie glownym kd??? bo kolega mowi ze spada kd jak gram na rec rules ale to chyba sie nie liczy do glownego kd?? bo gram na junk flea oma sniper olny bo sie ucze i mowi ze spada jak gram tam

Opublikowano

Czy wy nie umiecie pisać po Polsku?? Dawać przecinków itd, naprawdę, mało zrozumiałe to co ty napisałeś.

Co do pytania, jeżeli grasz na rec rules to Kd spada/podwyższa się tylko na "Kd rec rules" i tylko tam, nigdzie indziej.

Opublikowano

Do głównego K/D liczy, jak nie ustawi się tych opcji, że są te skrzynki podczas gry i z nich losujemy umiejętności, jak to ustawimy, i są skrzyneczki, to liczy nam staty do K/D z rec rules, nie normalnego, jakoś tak.

Opublikowano

Poznać to można po tym czy spada czy nie, jak zagramy 1 meczyk i zobaczymy czy tam się naliczają kille i deady, na normalnym.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

tak jak mówi Piecu... osobne k/d jest na normalnych serwerach a osobne na serwerze przeznaczonym dla rec rules ;)

tyle w tym temacie :)

ehh.:)

Opublikowano

eh czlowieku wielka odp jak spam poto jest temat zeby sie pytac a nie spamic i po 2 nie bede traic kd jak ludzie wiedza cos o tym 2765 99% z nich to sam spam wiec pytanie nadal zostaje

Opublikowano

Wystarczy zagrać 1 gre żeby to sprawdzić, a spam to ty robisz bo to ty zostawiasz tu więcej postów niz ja, chodź sprawdzenie tego zajmuję pare minut...

76561198090890807.png

Opublikowano

no sorry ale moje odp nie

Nie możesz sam sprawdzić ? :)

bo od czego jest ten temat co nie?? i te forum

i sprawdzalem sam jakies 30 min temu i nic sie nie sprawdzilo bo moze zle cos robilem wiec czekam na wiecej odp

a 1 gre nie bo trzeba bez super soilder i z super soilder <_< a spam jest jak nim nie ma do tematu i nie pomagasz... bo moge napisac 10 postow ale jest na ten temat

Opublikowano

więc powtarzam Ci chyba z 4 raz, że na serwerze rec rules jest osobne k/d bez względu na to czy jest włączona opcja "super soldier" czy też nie...!

Opublikowano

a flinn mowil ze trzeba grac z tymi super solider ( skrzynki) zeby nie spadlo kd czy to prawda??

Tak, osobiście to sprawdziłem. Musi być włączona opcja Super Soldier.

Opublikowano

mam wyjebane na warny bo te forum jest popierdolone 1 osoba mowi to 2 to pff kurwa mam na wasz wyjebane i te wasze warny

myslice ze mi cos zrobicie co mozecie to warny i tyle a ja mam na to wyjebane

Opublikowano

pipier*olo*y jesteś Ty ;)

5 osób Ci odpowiedziało na Twoje pytanie ale widocznie nie jesteś na tyle inteligentny żeby to przeczytać ze zrozumieniem i powiedzieć że można zamknąć temat ;)

Opublikowano

mam na to wyjebane i ty jestes popierdolony 4 razy chyba 2 raz -,- i 2 osoby mowia co inego a 2 co inego wiec inteligentny to ty chyba nie jestes

i czekam nadal na wiecej odp i dla tego nie mowie zamknac temat i nie powiem :)

Opublikowano

Tak, osobiście to sprawdziłem. Musi być włączona opcja Super Soldier.

jasno i wyraźnie masz napisane ;] "mistrzu"

Opublikowano

rec rules, a gra na normalnych serverach to dwie różne sprawy.

grając na rec rules wzrasta/spada ci tylko ratio w statystykach z rec rules, a w pozostałych serverach wzrasta/spada w tych drugich statystykach

Opublikowano

to ja juz nie wiem piecu mowi ze testowal i trzeba te skrzynie a tera mpc media team i reszta takich lepszych uzytkownikow mowi mi co inego....

Opublikowano

mam wyjebane na warny bo te forum jest popierdolone

no to zamknij i zdemij te %

Ha ha ha - śmieszne a za razem żałosne.... :>

W każdym razie na prośbe autora zamykam

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...