Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Pytania

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam 2 pytania :

1. czy lepiej odpalac sroking tak ze pierw wlanczamy orginalnego clienta a pozniej dopiero wlanczamy sroking ( i sam sie tam zalaczy ) czy normalnie sroking -> start game.

2. ma jakis wplyw wybranie tego servera np. Dallas Normal , Netherland Fast , i tam jakis? czy to wplywa na szybsze wbijanie czy cos? , bo np. od godziny. 14 gdy sroking scrashowal gre to nie moge wbic az do teraz a jak wlaczylem loadera i wbilem na innego konta i na inny server to wbilem szybciej ...

Prosze o Pomoc ;) Andy!.

// Edit: Niech ktos odpowie wkoncu :P.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

1. Wszystko jedno . Wydaje mi się, że bezpieczniej jest włączać normalnie sroking -> start game . Jak będziesz w grze to jeszcze sroking Ci się nie załączy i całe wbijanie na nic .

2. Wydaje mi się, że SroKing chodzi trochę szybciej jak jest włączony na Netherland "Fast" . Jeśli chodzi o wbijanie na serwer to nie odgrywa to żadnej roli .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

wbijam od wczoraj ok. 14 do teraz nie moge wbic na Paficica ... wczoraj na glupa wlaczylem loadera i wbijalem na Herculesa i mialo tyle samo % na wbicie (rev6) jak i pacific i po jakims czasi wbilem na herca nie wiem czy z loaderem szybciej czy co ale teraz sroking ma buga z loaderem i bije moba ktorego nie zabije do konca i bije nastepnego...

// Edit : @UP 1. wlasnie powinnien sie zalaczyc bo tak robilem na loaderze no ale wtedy sie wlancza ten guard shield czy jak to tam jest ta niby ochrona przed illegal ;P.

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej odpalać najpierw clienta potem srokinga , te serwery mają tylko wpływ na szybkość działania srokinga.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

1. Moim zdaniem lepiej otworzyć silka przez sro kinga ... czemu? poniewaz jak odpalamy przez sro kinga to bot pozniej nie ma bugow tak jak np. niektorzy maja problem ze bot zaczyna bic i leci do nastepnego moba..

2. Ja tam zawsze wybieram Dallas Normal bo pierwszy:D ale dla mnie to nie ma znaczenia

@Andy przez loadera nie wbijesz szybciej do silka.. to zalezy od szczescia:P

Opublikowano
1. Wszystko jedno . Wydaje mi się, że bezpieczniej jest włączać normalnie sroking -> start game . Jak będziesz w grze to jeszcze sroking Ci się nie załączy i całe wbijanie na nic

dlaczego całe wbijanie na nic, wystarczy wyłączyć Launchera przez "wyłącz proces"

@topic

1. ja zawsze wbijal pierwsze przez loadera potem sroking i zadnych problemów nie mam

2. tak jak kolega napisał pare postów wyżej mi się wydaje, że jak jest na Netherland to działa szybciej

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...