Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Hack

DangerousHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciał bym zagrać na hacku forozebyte ale mam błąd d3dx9_42.dll i coś tam pisze a chciał bym bardzo na nim zagrać

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

Reistalluj.

Zainstaluj Directx 9.0c

... Wpisz w google ten błąd są tam odpowiedzi ale ja nie chce nic reklamować ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dziękuje ci Dam ci Wielkiego PLusa

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_42"]http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_42

stąd ściągnij i włóż do system 32

Opublikowano

tak jak Ed Dog musisz pobrać ten plik .dll i wkleić do systemu32 a nie jakieś reinstale i direct nn omg ;d

ehh.:)

Opublikowano

tak jak Ed Dog musisz pobrać ten plik .dll i wkleić do systemu32 a nie jakieś reinstale i direct nn omg ;d

pisz w google ten błąd są tam odpowiedzi ale ja nie chce nic reklamować

Pierwsza fraza po wpisaniu błedu to rozwiązanie które już podaliście nie sprawdzając sami więc chyba wy klepliście faila ^_^

@down.Soory ale trzeba być slepym zeby nie zauwazyc rozwiązania które wy podaliście ^_^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

wpisze w google i znowu będzie zakładał temat który to link bo jest ich sporo.. mów wprost masz pobrać ten i ten plik i wklej go tam i tam...a nie z jednego forum wysyłasz go praktycznie do następnego w niczym nie pomagając :)

ehh.:)

Opublikowano

Jak chcesz zagrać to zaprasAm na moje konto. >tematy>frostbyte9.12.11. I masz Jacka bez pierniczenia...

Combat arms>hacki>frostbyte 9.12.11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...