Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie kupić Kbota/Ibota

Pucik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej kupić Kbota lub Ibota GG, widziałem, że na allegro Kbot GG to koszt 100zł, a noGG 50zł, doszły mnie słuchy, że u rusków można kupić taniej ?

Opublikowano

Ukash 4.99€ no gg i nie możesz inaczej kupić musisz 40 zł wydać @Edit @up jak nie wiesz ile teraz kbot kosztuje to się nie wypowiadaj bo wprowadzasz ludzi w błąd

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Opublikowano

Jak często jest ten ziomek (Ivan) na skypie ?

Powiem coś wam - od 5 dni piszę i okupuje skyp'y wszystkich dilerów Kbota i jednego głupiego euro nie można (kupić ) by dopisali je go konta ... jedynie odpisuje mi Turek- z resztą gość spoko - próbował pomóc jak mógł, ale u niego można jedynie przez Peypal

Kamieniarz - non toper ma nie przeszkadzać - i nie odpisuje nawet, podobnie z resztą jest na u ivana i Diamond'a - jak się doczekacie odpowiedzi to macie farta....

Ivan czasem pisze "wait" i tak można kilka dni czekać aż coś odpisze

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie najlepiej kupić Kbota lub Ibota GG, widziałem, że na allegro Kbot GG to koszt 100zł, a noGG 50zł, doszły mnie słuchy, że u rusków można kupić taniej ?

http://kbotik.com/

Kupuj tutaj najpewniej ponieważ to twórca kbota :)

Z tego co pamiętam ja kupowałem u kamieniarza i też spoko było

http://kkbot.eu

Opublikowano

odkop jak odkop , ale lepiej kupić kbota bez GG i do wrót używać np boxybota czy dopłacić i mieć kbota z GG ?

Opublikowano

Według mnie używanie botów do gg to strata czasu. Samemu o wiele szybciej zrobię a potem spowrotem na boxy ;D

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...