Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Myszka i klawa w Ca

IskraRks_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam problem z myszką i klawiaturą, bo gdy gram czasami to mi się ścina i tak po 0,5 albo 1,0 się odblokowóję.W tym czasie mam deda :|

Co zrobić by tego nie mieć.

Myszka i klawa Logitech MK250 bezprzewodowe. Baterie były wymieniane 1 dzień temu.

Pozdrawia IskraRks_ :)

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Co może być źle? Coś na pewno ci klawą i myszką, też raz miałem bezprzewodową i też się co chwile cięła, jakby traciła łączność.

Opublikowano

Ja też ale to może być od tego że JEST TO DOŚĆ SŁABY LASER i w tym problem

w niektórych myszkach | laser dłużej łapie łącze

i dlatego jest

najlepiej wymień laser u gościa który się na tym zna

albo kup myszkę nową ale nie bezprzewodową

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

up ale on tez mowil o klawie a nie tylko o myscze a tak jak masz te male pudlo ktore jest do kompa podloczone daj to najblizej myszki i klawiatury jak sie da bo tez tak mam czasami jak np spadnie za biurkiem czy cos

Opublikowano

Na 100% kupno nowego zestwu zalatwi sprawę. Mialem podobny problem. Kup nawet jakies dziadostwo, byle przewodowowe. Pozdro :)

316rfbqr.png

Opublikowano

Nie mówcie mu żeby już kupował nową myszkę. Spróbuj przeinstalować sterowniki do klawy i myszki, korzystaj z nich bliżej adaptera.

Opublikowano

To jest właśnie wada bezprzewodowej myszki i klawki :)

Jeśli grasz w FPS'y lub w MMO RPG ( ogółem gry,w których liczą się ułamki sekund ) to polecam używać standardowego zestawu :)

boyka.jpg

Opublikowano

tez moge dodac ze moj brat mial dzisaj ten sam problem ze mu myszka sie ciela i klawitura i musial od nowa win i pomoglo ale troche zajelo bo myszka sie ruszala co jakies 5 sec i szla byle gdzie <_< zrob reinstal systemu na nowy . masz orginal czy pirata?

Opublikowano

zawsze będzie jakieś zakłócenie sygnału w rzeczach bezprzewodowych..tak jak np. tel. komórkowy raz ma lepszy zasięg-raz słabszy...niestety tak jak mówi smok69 tutaj liczą się sekundy więc...jedno zakłócenie w paśmie i lipa...masz deda bo coś się zacięło...polecam mysz i klawe z normalnym przewodem :)

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...