Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RSB Shooter v3

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim ;)

Jako że trochę się nudziłem postanowiłem udoskonalić mojego starego rsb shootera (click).

Ten jest prostszy, ma ładniejsze GUI i nie powinien mieć błędów.

Co do tego że jest prostszy, to chodzi oto, że nie ma niepotrzebnych checkboxów, które się nie przydawały, nie ma różnych dziwnych przycisków ani obrazków, jest to co najważniejsze, a nawet dodałem jednego inputa dzięki któremu możecie ustawić co jaki czas ma strzelać rsb.

Nie musicie już ustawiać żeby skończył strzelać kiedy zabraknie rsb-75 - teraz sprawdza stan amunicji za każdym razem kiedy jej użyje.

Czym się różni od innych RSB shooterów?

a ) gwarancją, że za niego nigdy bana nie będzie. W przypadku używania wicked patchera, takiej gwarancji nie mamy,

b ) możliwością zmiany strzelania, z x4&rsb na sab&rsb i vice versa. Uwierzcie, że się przydaje ;)

c ) ustawieniem wszystkich opóźnień jakie występują podczas strzelania,

d ) łatwy w obsłudze, niezawodny,

e ) automatycznie zaznacza cpu "pomagającego w namierzaniu" kiedy znajdzie go - przez co zwalnia wam się 1 slot szybkiego wyboru. Żeby temu zapobiec wystarczy ukryć ikonkę tego cpu lub zdjąć go z wyposażenia ;) Edit - albo usuńcie te dwa obrazki (cpu.bmp i cpuon.bmp) z folderu GFX.

f ) nie trzeba instalować specjalnie jakichś frameworków ani nawet winrara - program jest spakowany do formatu .exe, wystarczy 2x na niego kliknąć i wybrać miejsce gdzie ma się rozpakować (standardowo to jest pulpit).

DOWNLOAD:

http://www.multiupload.com/MQPQTEPIMC

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=39f3ae9abe190615f785068b2ddaca1cbfdcf08443d3b2aedff89366c490a68e-1323528843

(Pomimo tego że coś pokazało - zapewniam że nie jest to wirus, każdy program stworzony w autoicie niby coś groźnego w sobie ma, ale to nie prawda).

gnzd01.jpg

Aha i w nazwie tematu jest "bot" , wiem wiem , takim typowym botem to on nie jest, ale działa jak bot więc ma taki prefiks :) Jak jakiś kidmod/mod chce niech zmieni na "tool" albo w ogóle usunie.

Opublikowano

I to jest przykład użytkownika forum ! , użytkownika a nie pijawki :)

Ode mnie masz like'a kolego +

Pzdr

~HardDrag (1q2w3e4e)

Opublikowano

refresh

przez to gówno rok temu dostalem perma na mpc , a wczoraj bana na IP na darkorbit-bot.com .

To jest jakieś kurde przeklęte. Więc nowej wersji sie nie spodziewajcie. Pierdole to.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie potrzebne to wogole :)

Jak ktoś chce prostego rsb shootera ( i najlepszego / niewykrywalnego ) to pobierze stąd. Już tyle tych nowości wprowadzili że nie idzie ogarnąć przycisków na klawiaturze . Chcesz idealnie żeby przełączało to pobierz, nie to nie ;] mi się przydał (pisałem dla siebie ;D).

Opublikowano

Hehe, najlepszego? Najlepszego to sobie sam napisze w 5 min.

Dlaczego będzie lepszy? Bo kto jak lata trzyma palec na F1 :O

Opublikowano

Osobiście wole sobie sam takie coś napisać, bo to jest 30 sekund, ale bot jest ogółem dobry.

Działa tak jak powinien, ale klawiszy już np. nie można zmienić. Dla mnie spory minus.

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...