Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da się jakoś tego ścierwa wywalić ??

jak nie to sorka ale nie robiłem jeszcze sam formata biore tak :

w mój komputrer dysk c tam gdzie mam windowsa formatuj i potem wkładam płytkę z windowsem xP i włącza mi się instalacja ?? wybieram żeby na dysku c się zainstalował wpisuje nazy wysku itp i bd działąć ?

jyh.jpg
Opublikowano

zrób res kompa - włóż płytkę - włącz instalator - wybierz Dysk na którym już jest zainstalowany Windows - Daj Formatuj - i zacznie się instalować windows :)

Opublikowano

pff , podpinamy dysk do 2 pc , blokujemy co by nic z niego nie wylazło i skanujemy :D

czy dla was format to jedyna forma , obrony?

Opublikowano

@UP

Nie polecam ... (I nie lubie plackuf !)

Jak masz tego wiecej .... Format i juz . Jak usuniesz wirusa to system bedzie ciasgle crashowal ^^

Widze backdoory w windowcie . Uff dobrze , ze mnie to nie spotkalo :)

svhost zarazony ;x FORMAT !

20358.gif
Opublikowano
pff , podpinamy dysk do 2 pc , blokujemy co by nic z niego nie wylazło i skanujemy :D

czy dla was format to jedyna forma , obrony?

Po formacie mam pewnosc ze zadnego badziewia nie mam

Formata zrobic to kwestia godziny niecalej i mam spokoj a jak mam sie jebac z tym i przy tym denerwowac to pier***e taka robote ;P

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

pomórzcie wkładam płytke z windowsem resetuje kompa i wyskakuje mi naciśnięcie dowolnego klawiusz prowadzi do rozruchu z płyty..naciskam.. i potem na dole jakieś pliki sie ładują i wyskakuje mi :

zainstaluj system windows

napram instniejący

zakończ pracę instalatora?

i gdy biore zainstaluj system windows komp mi się resetuje ??

może wejść w mój komputer dysk c i formatuj ??

jyh.jpg
Opublikowano
Po formacie mam pewnosc ze zadnego badziewia nie mam

Formata zrobic to kwestia godziny niecalej i mam spokoj a jak mam sie jebac z tym i przy tym denerwowac to pier***e taka robote ;P

Nie powinieneś mieć tej pewności. Bardziej zaawansowane wirusy tworzą wirtualną, niewidoczną partycję która nie podlega formatowi.

Ja w ogóle nie mam av bo to zbędny syf, uruchom skaner online, wszystko ci wykasuje. Potem res kompa i tyle.

omfg.png
Opublikowano

@SZEF xD

stfu :<... placki koksują *hu_ha_hu* lubie placki!

@Praza

placki rządzom!

@topic

Lepiej się sam tym nie baw, tylko zanieś do serwisu, ~30 zł i formacik z wszystkimi sterownikami.

@Down

Ja wole oddać i obieram full complet w 2,5h xp

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

OMG co za problem zrobić formata i wgrać sterowniki ^^^^^? lepiej te 30 zł wydać na pierdoły niż oddawać kompa i czekać 3 dni ^^

Opublikowano
OMG co za problem zrobić formata i wgrać sterowniki ^^^^^? lepiej te 30 zł wydać na pierdoły niż oddawać kompa i czekać 3 dni ^^

zainstalowalem sevena i nawet sterow zadnych nie trzeba instalowac nawet do drukarki xP

Nie powinieneś mieć tej pewności. Bardziej zaawansowane wirusy tworzą wirtualną, niewidoczną partycję która nie podlega formatowi.

Ja w ogóle nie mam av bo to zbędny syf, uruchom skaner online, wszystko ci wykasuje. Potem res kompa i tyle.

w takim razie jak to sprawdzic i sie tego pozbyc ??

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

ej to co mam zrobić jak włączam płytę z windowsem i biorę zainstaluj system to mi się komp resetuje ...

a można wejść w mój komputer prawym na dysk i formatuj ?'

@edit daj jakiś link do skanera online bo ściągnąłem AV to nawet nie pozwala mi zainstalować

jyh.jpg
Opublikowano

on chce explorera 7 a ja nie mam 7 a nic nie moge zainstalować

@Edit dobra zrobiłęm jak było w instrukcji tego skanera i się coś ładuje ef omgf czy on też usunie wirusy ?

jyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...