Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] X-ray psuje mechanizmy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wczoraj zacząłem budowę escape, więc zainstalowałem takie mody jak:SPC,TMI,X-ray i oczywiście mod loader. Wszystko na wersje 1.0.0. Na początku wszystko działało i było ok, a dzisiaj mam takiego buga, że gdy patrzę na X-rayu na jakiś mechanizm, i nacisnę przycisk/dźwignię, to cały mechanizm się rozwala, tzn caly redstone, reapetery,dźwignia,drzwi itp wszystko idzie się je**ć. Czasmi nawet gdy patrze na mechanizm na x-rayu on się sam rozwala. Proszę o pomoc będą lajki.

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

próbowałem,ściągałem innego, i dalej to samo, wg mnie również to nie możliwe a jednak. Dajcie mi linka do x-raya. Jeśli chcecie to nakrece filmik i wrzuce na yt

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Po co ci x-ray jak w SPC masz Komendę:

noclip

Wpisujesz, wjeżdżasz w ściane i masz :)

Co mi to da jeśli po "wjeżdżaniu" w ściane mam czarny ekran bo nic nie widać ;/ A mi x-ray potrzbeny po to ze np gdy kopie tunel i prowadze nim redstone to widzę w którym kierunku iść

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

3xUP proszę

http://www.minecraftforum.net/topic/112286-minecraft-100-minecraft-x-ray-350/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

3xUP proszę

http://www.minecraftforum.net/topic/112286-minecraft-100-minecraft-x-ray-350/

Dzięki oczywiście leci like. Dopieoro ściągam lecz czemu on waży 5 mb? ja coś źle robie?

@offtop

Wiecie ktoś może czemu wyszukiwarka nie działa na MPC? Jest coś takiego że gdy wejdziemy w jakiś temat to jest 404 not found

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

Graj bez cheatów owiele lepisj się gra

Ale on robi mapę Escape, i potrzebne mu te mody =)

PS : Najpierw spróbuj zainstalować x-raya i sprawdź te mechanizmy, jeśli coś się będzie psuć to znaczy że coś całkowicie jest z x-rayem, natomiast jeśli wszystko będzie dobrze to coś z innymi modami.

http://sourceforge.net/projects/minecraftxray/files/xray_3.5.0/minecraft_xray_3.5.0.zip/download

. . .

Pomogłem ?

Lubię to !

Opublikowano

ok dałem sobie rady. Po prostu gram bez X-raya i używam jak już ktoś wyżej napisał Noclipa który został chyba poprawiony, że po wejściu w ściane można już patrzyć gdzie chcemy a nie, że czarny ekran ;)

Lubie To

fw821y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...