Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] komputer

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gram w gre jakieś 10 minut i zaczyna piszczeć taki charakterystyczny dźwięk "Piiiiiiiiiiiiii" "piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... i w tym momęcie piszczy caly czas bez przerwy dopuki nie wyłącze gry

POMOCY PROSZE

Opublikowano

Hmm, no nie wiem ale to jakby trochę wygląda jakby coś się przegrzewało jaki komputer jest ?

Opublikowano

AMD Athlon 64 x2 Dual Core processor 3600+ 2.01GHz 1gb ram 32-bitowy system operacyjny Windows 7 Proffesiomal

Opublikowano

wylacz dzwiek i nie bedzie piszczal :D

omg -_- mi nie chodzi o to że dochodzi z głośników bo jak by to były głosniki to bym ich nie uzyawl... To podzi z KOPUTERA a komputer to nie jest monitor albo głośniki czy myszka tylko takie pudło co włączasz tym monitor itp... to z tego pudełka dochodzi dźwięk! :(
Opublikowano

To nie graj w tf :D

Głupota osiągnęła granice.

@Top

Pewnie przegrzewa ci się karta lub procek. Podaj jeszcze jaki masz zasilacz.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Głupota osiągnęła granice.

@Top

Pewnie przegrzewa ci się karta lub procek. Podaj jeszcze jaki masz zasilacz.

..... jaki zasilacz.... wtf....
Opublikowano

2@up nie wiesz co to jest zasilacz komputera ??

Tak jak pisali to może być wina procka lub karty a mam pytanie czy tylko jak grasz w tf ??

tak jak narazie gram tylko w TF2 i nie dziala mi minecraft więc go usune a tak po zatym to gram tylko w tf2
Opublikowano

Tak jak pisali panowie wyżej, może to być wina przegrzewania się. Ściągnij sobie program MSI Afterburner i podkręć trochę wiatraczki.

PS: Radzę nie podkręcać więcej niż 55%

Pozdrawiam.

beztytuuznsq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...