Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Mój Pierwszy Skin :)

Glutowaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli to twój pierwszy skin to nawet dobrze Ci idzie ;) Nie podobają mi się tylko te włosy z tyłu głowy oraz zielnone oczy , które bym zmienił. A i na słuchawkach ten zielony i czerwony zmieniłbym na biały lub czarny ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Tak jak up'y skin jest dobry ale gdybys zamiast 1 koloru np.bluzy uzyl kilka innych odcieni to fajniej by to wyszlo

Sproboj np. ciemny niebieski, jasny niebieski, fioletowy ...

Zaprezentuje ci mojego skina, w nim prawie wszystko jest cieniowane

http://www.minershoes.com/skin/view/i4e760d5f145530461198775489461004614646125

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Może być tylko kurteczkę bym jakoś upiększył ;)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

7/10

Nie pocieniowałeś skina, nogi u góry też mogłeś pomalować, bo podczas chodzenia brzydko wyglądają. Jak na 1 skin to bardzo dobry.

Jeśli pomogłem, kliknij "Lubię to"

arturb.jpg

by xamizo

mca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skin, osobiście mi się nie podoba.. Te włosy, te oczy, nic nie pasuje -.- Popraw cieniowanie, dodaj trochę efektów typu maska na twarzy, oczy daj bardziej niebieskie nie takie hmm wyblakłe ? chyba tak to mogę określić.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

A więc nie przejmuj sie krytyka, skin jest fajny, widzialem gorsze i to nie byly ich pierwsze, a jesli to jest twoj pierwszy to na zachęte 9/10 :) pozdrawiam.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

jego bluza taka uboga ; ) 7/10

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...