Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promt2 [PL][DEDYK]

DENCE(Codegame)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam, wbiłem Tam 128lvl. Aby zrobić eq trzeba kupować od graczy futra lub w IS. Aby dropnąć 1 futerko trudzisz się 10 minut... Serwer zrobiony tylko na kasę. Oczywiście pvp też do bani, bo stalka jest lepsza do pvp od zbrojki 100lvl...

A ja jakoś bez IS mam 400 futerek:)

Opublikowano

nowy GA? false to Deco016. były gm to pisał i podawał dowody

http://false.craftyou.com.pl/

http://www.mpcforum.pl/topic/500153-satab-pl-dedyk/

w prezce był nick deco016 w teamie ale zmienili na False. poczytajcie komentarze. jasno pisze, że jest tam deco. Serwer dno. Co to być? oficjalna gildia ze zwiększonym exp rate. Pewnie w tej gildii GM itemki rozdaje. Połowa serwa na kamerze eq robi.

Nie polecam tego shitu tak jak i innych serwerów Deco016(False)

Opublikowano

nowy GA? false to Deco016. były gm to pisał i podawał dowody

http://false.craftyou.com.pl/

http://www.mpcforum.pl/topic/500153-satab-pl-dedyk/

w prezce był nick deco016 w teamie ale zmienili na False. poczytajcie komentarze. jasno pisze, że jest tam deco. Serwer dno. Co to być? oficjalna gildia ze zwiększonym exp rate. Pewnie w tej gildii GM itemki rozdaje. Połowa serwa na kamerze eq robi.

Nie polecam tego shitu tak jak i innych serwerów Deco016(False)

Ty jesteś "pierdolnięty" za przeproszeniem... False to nie "Deco16" ułomie.

Nie wiesz to zamknij pape leszczu... False to nowy admin. A na serwie jest tylko 1 GM i to od kilku dni .

Nie masz pojęcia co jest na serwie nowego to się zamknij.

Opublikowano

Ty jesteś "pierdolnięty" za przeproszeniem... False to nie "Deco16" ułomie.

Nie wiesz to zamknij pape leszczu... False to nowy admin. A na serwie jest tylko 1 GM i to od kilku dni .

Nie masz pojęcia co jest na serwie nowego to się zamknij.

nie tymi słowy. naucz się kultury. Najlepiej wsadź łeb do zamrażalnika i ochłoń. Dowód przedstawiłem a po za tym Litian(były GA) pisał, iż False przyznał mu się że on to deco016. Ja mu wierze. A ty powinienies dostać bana za reklamowanie innego forum(cod*gam*)

Opublikowano
2debilom? masz na myśli litiana i mnie? Patrz na siebie i swój wysoki poziom inteligencji.

Nie odzywaj się więcej razy w tym temacie proszę... bo tylko spam pałko robisz.

"False" to nie "Deco16" . A jak ci Litian bajki napisał bo już nie jest GM to twoja i jego sprawa, piszcie bajki dalej.

Nick mogę mieć jaki chcę ... nic o tym w regulaminie nie pisało .

Nie jestem ani w team forum ani w team "promt2" ... ale życzę im jak najlepiej.

Co do serwera był jakiś post że nie ma tarcz... wcześniej tak było, teraz jednak są u handlarzy .

Opublikowano

gram tam i nawet warto dac ale są też -'sy :

-kolesie ktorzy uważaja sie za koxów walą na wolnym a jak nie daja rady wyzywaja ;/

-a po 2 dzieci na spotach ksuja a nikt tego nie ogarnia

10pu0d4.png

Opublikowano

W kliencie nie ma wirów... antywirusy po prostu spostrzegają go jako wirus zwłaszcza te nie płatne.

@2up reje. płatne bo z czegoś serwer musi się utrzymać... a jak noobie jeden grasz na medium itp. serwerach i co miesiąc po 50 zł+ wydajesz to jest dobrze ???

Pzdr. dla ciebie.

Opublikowano

Mi klient nie działa po uruchomieniu go nic się nie dzieję, a po uruchomieniu jako administrator wyskakuje :

20712903239126380594.gif

LUB

69502211233913400988.gif

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...