Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]"Game Start"

konrad0194

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z uruchomieniem gry bo gdy wlaczam "game start" wyskakuje mi problem "You cannot sign up from your location. This will only apply for Operation7."

Jestem zalogowany jak cos i nic... Prosze o pomoc. Mam windows xp i przegladarke firefox. Z GORY DZIEKI ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

he nie możesz się zalogować w tym miejscu gdzie akurat jesteś i to tylko w op7. Pierwszy raz to widzę. Spenetruję internet.

EDIT

No i znalazłem

Hey, I have the same problem BUT! I managed to fix it :)

All i did is use a proxy then go onto the website and click sign up, i just copied the sign up URL and pasted it into a normal browser and signed up properly :D next time i went to the website i just logged in !

Don't use the proxy to sign up because it takes for ever to load and wont work.

Wychodzi na to, że musisz zalogować się na bramce proxy.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@UP

nie wogle sie nie znasz na tej grze

@2UP

nie wchodź na stronę usa tylko europe bo usa mają zablokowane że ludzie z innych krajów niż usa nie mogą się logować

Spróbuj tu się zarejestrować to zadziała

operation7.eu

lubię to nie gardzę

Opublikowano

a co zrobić jeżeli nie mogę się zarejestrować na europejskiej stronie bo wyskakuje mi komunikat : please click an email check button . klikam na sprawdź dostępność i wyskakuje ki nowe okienko w którym nie reaguje przycisk : confirm a email jest prawidłowy . co robić??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie prawda.

Na Google Chrome normalnie mi chodzi.

Błąd tak wyskakuje jak ściągniesz złą wersje, jesli chcesz zagrać musisz zmienić IP.

A koło Email może jest przyciski check więc jak coś to go kliknij :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@UP

man może ci chodzi ale na explorerze normalnie wszystko pójdzie tylko na firefoxa nie i wcale nie musisz ip zmieniać tylko kliknij check i potem register i cie zarejestruje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...