Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saving Chunks

XexyMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem.... A więc odpalam minecrafta <bez premium> klikam Singleplayer moj swiat . Ok, czekam 3 sekundy

Wyskakuje mi "Saving Chunks" ZA KAŻDYM RAZEM KIEDY WEJDE NA MOJ SAVE!!! Pomocy !

Opublikowano

Tylko na jednym save tak masz czy na wszystkich?

Jeżeli na jednym to mapa Ci się zbugowała.

Jeżeli na wszystkich, to instaluj jave, net framwork i sterowniki

karty graficznej

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Najnowsza java, spróbuj usunac caly folder .minecraft (pamietaj o save !) i kliknac update minecraft jak nie pomoze pisz :)

A moze cos zmieniasz duzo w mc ? :) i dlatego to raczej nie jest przyczyna creative .

@edit spróbuj z usunieciem .minecraft może coś Ci sie z worldem zbugowało, nie wiem spróbuj grać na innym świecie na creative . ;> licze na like it :P <3

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Opublikowano

Najnowsza java, spróbuj usunac caly folder .minecraft (pamietaj o save !) i kliknac update minecraft jak nie pomoze pisz :)

A moze cos zmieniasz duzo w mc ? :) i dlatego to raczej nie jest przyczyna creative .

Hmmm... ostatnio wgralem Mo' Creatures i Reis Map

@edit spróbuj z usunieciem .minecraft może coś Ci sie z worldem zbugowało, nie wiem spróbuj grać na innym świecie na creative . ;> licze na like it :P <3

Ahh to byl taki swietny save ;/ Nic nie dziala
Opublikowano

Hmmm :D, może spróbuj pousuwać wszystkie mobki, bo z mo creatures moze sie cos dziac :P

Daj lubię to >3 !

06185385914121764036.png

Posty >3:

-10 postuuf

-50 postuuf

-100 postuuf

-1000 postuuf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...