Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać na s26

malanga22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo.

Gralem na solarze do niedawna gdy moje konto zostalo zbanowane przez moda kamera (mialem mentala 32lvl, eq bardzo dobre 5kk na koncie) i postanowilem ze juz zrywam z metkiem, i bede oral w csa niestety to juz jest nalog.

I poradzcie mi kim grać wypisujecie wady i zalety.

Myslalem nad WP ale slaby do pvp, myslalem nad bodym ale za drogi, myslalem nad daggerem ale slaby exp, myslalem znow nad mentalem poniewaz zawsze nim gralem i mi sie nim dobrze gra. prosze o poradzcie. prosze o wypisanie wad i zalet tych postaci. beda lajki

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Weź mentala, jest to nowy serwer więc łatwo możesz nim zarobić - chociażby na 9 levelu iść do M3.

A na 29 zmień na bodego, niby drogi - ale zostajesz trochę na 35 - dropisz KU, swoje czytasz, inne sprzedajesz.

Ew. Jeżeli brak Ci kasy, sprzedaj jedno Twoje KU, zawsze o +700k na plusie.

Opublikowano

Graj mentalem jak zawsze nim grałeś. Wiesz jak nim grać a jak chcesz potem mieć łatwiejszy exp na 30+ to bierz bodego. WP'kiem ciężko bez boja(Wg.mnie) a ninje to se założysz jak będziesz miał inną postać wysoki lvl.

lamziook.png
Opublikowano

ok dzieki gram mentalem potem body :D

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...