Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Future Minecraft [FB,RP][No-WL][24/7][Dedyk][RAM16GB][200Slot]

iGraviti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się fajny serwer ;D mam pytanko ile kosztuję vip na tym nowym serwerze i czy czy jest oczywiście na 1.0.0 ?

Na temat Vip'a trzeba się dogadać jeszcze ale myślę ze kolo 15zł i tak oczywiście na 1.0.0

Opublikowano

Witam w imieniu swoim czyli Miska HA servera chcialem powiedziec ze ten server nie nalezy do gravita, jest to siec serwerow na ktorej dajemu wam mozliwosc grania w Mc Metina2 i CS1.6 + TS3, a pisze z tego konta bo niewiedze sensu w zakladaniu nowego na forum. Prosze nas nie oskarzac za kasowanie mapy bo nie my to zrobilismy, MrXavon na swoim super timemc tak sie jara nim ze az mi spamowal z godzine na gg jaki to on super nie bedzie. po wbiciu na ten jego super server rozjebal mnie smiech jak zobaczylem ze jest 30 slotowy ! Pozdrawiam

aha jescze jedno

Niegrajcie na tym serwerze. wczoraj wlamal sie z kolegami na serwer timeminecraft i skasowal mapke. to zlodziej i nieudacznik. oto jego FB

Zauwaz ze igravit tylko napisal post o naszym servie co nie znaczy ze jest jego, a po drogie nawet admina niema. Pozdrawiam time minecraft'owiczow

Opublikowano

Niegrajcie na tym serwerze. wczoraj wlamal sie z kolegami na serwer timeminecraft i skasowal mapke. to zlodziej i nieudacznik. oto jego FB

https://www.facebook...55731&sk=photos

To dziecko! To jego 6-7 serwer! Nie grajcie bo to niema sensu!

Popieram, to samo zrobił z serwerem Lost World (patrz: szukajka).

co za dwa inb***le.. ktorych zaprasza szkola na powtorzenie 1-3 szkoly postawowej na nauke czytania i skladania liter bo nigdzie nie pisze ze HA jest iGravit.

Opublikowano

Nieudaczniku, idź do przedszkola, bo tylko tam znajdzie się twój poziom. Serwer jest stworzony przez dziecko, które nie znosi rywalizacji. Mamusia mu potrzebna a nie serwer.

Mam za świadków jakieś 16 osób które mogą potwierdzić zdarzenie które miało miejsce na TimeMinecraft. To samo tyczy się logów i archiwum. A oto one:

2011-12-07 17:39:34

"Siema , Taczki sa na przecenie w tesko ! idz bo wszytkie Ci kupia ! "

Jak sami widzicie, poziom tego dziecka jest równy przedszkolu. To samo tyczy się miśka, bo też brał wczoraj udział w zniszczeniu mapy.

19:55:25

"ja tez bede mial ok 1000zl miesiecznie z metka 2"

Udział brał też HenioMC, jak widać po samych nickach że to dzieci, które zamiast brać się do porządnej pracy chcą zarobić na "SERWERACH". Niestety, aby zarabiać na takim czymś trzeba być też w porządku dla innych. a nie jak tutaj. Dzieci które włamują się rozwalają wszystko i są zadowolone. Wszystkim przyszłym graczom współczuje, ale to już wasza sprawa czy będziecie tam grać.

Pozdrawiam MrXavon

Opublikowano

2878330

28.11.2011 15:36

Ty pierdolony kutasie

2878330

28.11.2011 15:36

jak cie kurwa bym w realu zlapal to bys juz kurwa w bagazniku siedzial

2878330

28.11.2011 15:37

pierdolony zjebie

2878330

masz szczescie ze mieszkasz w katowicach

2878330

inaczej juz bys kurwa zycia niemial

2878330

pierdolony zjebie

2878330

28.11.2011 16:00

sluchaj cwelu

2878330

logi ida na policje

2878330

zniszczenie mienia

2878330

masz przejebane

hmm no widac poziom xavona ;p

Opublikowano

Serwer stoi w porządnym hoście(lycosa ->google).

Ale tutaj nie jest tak kolorowo jak to napisali w pierwszym poście.

Dedyk o którym mowa(16gb ram itd.) jest współdzielony na: jeszcze drugi serwer mc i serwer cs,

Opublikowano

Serwer stoi w porządnym hoście(lycosa ->google).

Ale tutaj nie jest tak kolorowo jak to napisali w pierwszym poście.

Dedyk o którym mowa(16gb ram itd.) jest współdzielony na: jeszcze drugi serwer mc i serwer cs,

Nie nie nie , Nasz hosting ma 24gb ram. Jak narazie jest na nim tylko MineCraft i TS A w najbliższym czasie dołączymy Metina i CS , a jak bedzie jaki kilwiek lag to jesteśmy w stanie dokupić wiecej Ram !

Opublikowano

tak i jeszcze podłącza serwer metina, boże człowieku tu będzie lag na lagu. Gra MMORPG która wykorzystuje bazę danych. Jeżeli będzie tutaj grac 200 osób + Metin coś kolo 500-600 * to ja dziękuje ^^

Opublikowano

A zresztą.

Treść tego posta jest nieważna.

Czasem wystarczy powiedzieć prawdę a nie kłamać.

Mógłbym pokazać wam dowody ,ale po co.

Chcecie mieć serwer-droga wolna.

@Update z godzina 21:31, worms z lycosy prosił o napisanie:

Serwer jest wykupiony od Lycosy i to ona zajmuje się działaniem serwera i jego konfiguracją. A oni dzierżawią serwer z OVH.

Opublikowano

Henio nawet nie wiesz jakiego dedyka macie.

Stoi u szymona(worms,lycosa).

Wasz serwer nie bedzie sam i tyle.

Jesli mowie nieprawde to po co. Wam osobny dzial na lycosie i konto z nickirm igravit?

Nie wiem kto wam to powiedzial ale my nie mamy hostingu na Lycosa ! Ale ok ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...