Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Metin2PL S25 - Wojownik 35LVL vs. Aura na G!

qui

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

WOJOWNIK 35 LVL vs AURA G

W filmiku wbijamy aurę na G 35 bodym, a z racji tego, że zostało ejszcze trochę

zwoi, postanowiliśmy wbić także berek do ilu się da : ).

Zapraszam do subskrypcji kanału, oceniania filmu. : )

Niedługo wyjdzie także seria Lets Play Metin2 w wykonaniu dziewczyny.

Myśle nad tytułem i jak to ma wyglądać. A teraz najwazniejsze, film ! : )

Jak już wspomnialam, zapraszam do oceniania filmu, im więcej łapek w górę tym częstszej filmy

No i oczywiście coraz bardziej ciekawsze. I większe prawdopodobienstwo na lets playe Metin2

w wykonaniu dziewczyny ! : )

IM WIĘCEJ ŁAPEK W GÓRĘ - TYM CZĘSTSZE, LEPSZE i DŁUŻSZE FILMIKI!

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Super filmik , Wielkie gratulacje. Myślę że let's play Ci się uda. Jakość jest bdb : ) Możesz mi na PW zdradzić tajemnicę ,skąd masz kase na tyle ku ? Chyba że nie chcesz : P

Opublikowano

Nono, gz aury

Ale nie szkoda ci kasy na zwoje? Przecież tyle kasy pewnie na to wydaleś , chyba że to aol ...

Pomocnik
Opublikowano

Codzienne dropienie Kamieni Duchowych to świetna sprawa.

Albo po prostu metki, innego wyjścia nie ma. A jeśli o lets playe chodzi, myślę nad tytułem.

Może ktoś z Was pomógłby?

Szukam oryginalnego tytułu i takiego, że od razu można sie zorientowac że kręcone jest przez dziewczynę.

No i tematyka. Czy zrobić nowa postać i od początku na oczach yt ją rozwijać, czy tymi postaciami które mam.

Licze na więcej ocen! I ŁAPEK W GÓRĘ - IM ICH WIĘCEJ TYM CZESTSZE, LEPSZE I CIEKAWSZE FILMY.

@UP - i AOL i kupione, jednak w większości nie ja kupowalam, mam kumpla-sponsora ;D.

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Gratulejszyn Banszi, a teraz pokaż nam w jakim czasie ubijasz metki w M2. :D

Btw, ten "kumpel-sponsor" to DJ UFO, Damianek czy Jarek?

yao_ming_meme_new_version_hd_by_guillersevilla-d3dwein.png

@NJoy

Ona jest graficzką i przeszkadza jej wygląd sury dziewczyny. Poza tym, jej dawny chłopak grał dziewczyną. ^^

Opublikowano

Jestes dziewczyną i grasz facetem, czemu ?

Ona jest graficzką i przeszkadza jej wygląd sury dziewczyny. Poza tym, jej dawny chłopak grał dziewczyną. ^^

Pomocnik
Opublikowano

Dzięki za takie uznanie i za podesłanie paru tytułów zdatnych do moich lets playow - R0bak

<3. : D.

Na pewno któryś wybiorę. Licze na więcej opinii.

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

No jednym słowie zajebiście . Mógłbym wiedzieć ile zajęło Ci zbieranie kasy na tyle ku :D ?

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Pomocnik
Opublikowano

Miesiąc czasu. Troszke ubijania bossów (kamienie duchowe), jeszcze więcej niż trochę bicie metinów (w nocy).

Ale opłacało się. : ) Nazbierało się Aur i Berków.

material.png

s25 lv 69 sura bm

Pomocnik
Opublikowano

flor3k. Hmm ... ; dd. nie sądzę, to że znam, jestem graficzką i lubię informatyke nie wypełnia mojego całego charakteru. zdziwiłbys sie. : )

Macie jeszcze jakies propoozycje dot. lets playów? (tutuły).

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Na PL zwoje egzo sa po 1 lub w pakiecie 10 sztuk i nie mozna ich łaczyc. Takze pozdrawiam twoj lipny film z prywata.SzkOda ze all up sa slepi. Autorka tematu to zwykla oszustka ktora nie zasluguje na zadne gratulacje ze strony uzytkownikow MPC

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

@UP co z tego ze postać 35lvl jest w rankingu a może ty poznajesz po rankingu kto ma jakie skile ? Film nie jest nagrywany na s25 i tyle .

1.Zwoji nie można łączyć a na filmie widać sto pare sztuk.

2.KOLEJNA WPADKA OSZUTKI

Na filmie widac Lv 36 (6.12minuta filmu) a w rankingu Syriusz na dzień dzisiejszy jest 35lvl .

wojo2a.jpgrankinggt.jpg

Oszusta pluje w twarz ;)

Autorka chciała zyskać szacunek a tym czasem się zbłaźniła i tyle.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Ch1... na chacie nikt nie pisze... nikogo nie widać.... pusty serwer... pewnie się będą tłumaczyć że był kręcony o 3 w nocy itp

edit:

@down

Są instrukcje i zwykłe KU :)

postać można zrobić taką samą na privie do filmiku żeby było pro, tak jak na tym filmie

Pomocnik
Opublikowano

1. Chat jest wyłączony. :) W opcjach. Poza tym sprawdzcie ranking : )) bayley&baydropz.

2. Zwoje mozna laczyc, jezeli kupi się je w packach po 10.

& tertio - na privie są instrukcje, nie księgi umiejetnosci ;p

+ jeszcze pare uwag

po 4 - na pl jest moneta + czcionka.

po 5. film zostal nagrywany przez kumpla-sponsora wspomnianego wczesniej :)

pzd. ^^

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Przestan klamac moje posty pokazaly ze jestes zwykla oszustka. Zwoji nie mozna laczyc nawet jak sie kupi po 10 wiec przestan sie blaznic. MOze odniesiesz sie do lvl? Wytlumaczysz sie ze cofnelas sie w czasie ? Totalne 0 z ciebie.( hahah monetA i czcionka jest takze na mOdzie) 9 grudnia mialas 36 lvl a dzis 35 haha zalosna jestes :)

Jesli masz chociaz troche godnosci to zedytuj pierwszy post i przepros wszystkich za szereg klamst.

Edit @ Oj klamstwo klamstwem poganiasz ;) widac ze kultury nie masz za grosz. Skonczylismy rozmowe dowody przedstawilem ze film to oszustwo a tak jak wczesniej powiedzialem Oszusta pluje w twarz.

94051081471225724789.jpg
Pomocnik
Opublikowano

To zapraszam na pl;] to nie moja postac, ja mam surę, ale jak tak bardzo chcesz to poprosze Krzysztofa, ktory wylozyl na is(wlasciciela) i ci zaprezentuje skilla.

Tyle ode mnie. :)

@edit ;) masz jeszcze kontakt na facebook Krzysztof Gołębiewski :) - pisz do niego ^^

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002952374969

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

No to proszę podać kiedy i gdzie zaprezentujesz mi na s25 Aure na G na danej postaci z nickiem Baydropz. Jestem pewny ze po raz kolejny udowodnie ze jesteś oszustem/ oszustka.

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Widzę, że rozpocząłem Serię Let's Play i już każdy zaczyna lecz nie będę źle życzył :). Co do monetki to jest nakładka na privy że zamiast czerwonej kuli kreci się właśnie monetka , także czy aure na G masz naprawdę to nie rozkminiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...