Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda teraz sytuacja z APB ?

geforc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie, ostatni raz w APB grałem w wakacje, cięzko się grało, kompa mam dosyć starego, ale gta 4 na średnich uciągnął... czy coś się zmieniło z optymalizacją w APB i czy lagi zmniejszyli ? no i pytanie, czy warto wracać ? , dodali jakieś usprawnienia od wakacji ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jak bylo w wakacje ale teraz ponoc jest o wiele lepiej. sa 2 nowe mapki . ponoc byly problemy z laczeniem z serwerem teraz gra nie kraszuje ani nie ma lagow (mam dosc dobry sprzet i 10MB/s)

Opublikowano

Ta gra to dalej technologiczny syf z lagami i opoznieniami, jest jeszcze gorzej niz na wakacje a niby usprawnili ta gre ;] teraz grac sie nie da i celowac, a w wakacje moglem bez problemu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To nie jest gra typu SAMP, że komp z klasy średniej wystarczy. Tutaj trzeba już zainwestować trochę pieniędzy w komputer.

Ja grałem jeszcze na początku wakacji na tym samym komputerze i czuje dużą różnicę - 0 crashy, które wcześniej przy słabej optymalizacji występowały, zero lagów, szybkie wczytywanie tekstur + do tego Fight Club. Przetestuj grę na innym komputerze (oczywiście jeśli masz możliwość) i sprawdź czy nie ma różnicy.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

dodam jeszcze ze jak ktos ma ochote na premium to teraz jest promocja i wystarczy gre pobrac przez steam premium i joker na 10 dni gratis. pozdro

Opublikowano

GTA 4 - full

TF2 - full

Crysis - medium/full

APB:Reloaded - minimum a i tak w 25 fps'ach chodzi.

To ja podziękuję.

"Nie ma nic bardziej przerażającego niż głupota w akcji."

Opublikowano

No i co Ty porównujesz chłopie, APB ma wysokie wymagania, większe niż GTA 4 czy gówniany TF2 oraz Crysis. Dodam, iż ta gra to Multiplayer a więc i w rozgrywce sieciowej wymagania są większe. Optymalizacja APB jest zaskakująco dobra, co prawda czasem tekstury mi się nie wczytują zbyt szybko lub np myszka się laguje. Ale gra ogólnie jest fantastyczna.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...